Hallo, ik ben Noortje
lid sinds March 2018
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29

Hoi! Mijn naam is Noortje en ik ben 23 jaar oud. Ongeveer 2 jaar geleden ben ik verhuisd naar Utrecht en ik zou het super leuk vinden om middels een eet-/borrelclubje ook hier nieuwe mensen te leren kennen. Dit lijkt mij de perfecte combinatie: samen eten, drinken en vooral veel gezelligheid! Ik heb pedagogiek gestudeerd en ik wil volgend schooljaar hiervan ook graag de master gaan volgen. Ik kan erg genieten van koken en samen eten waar een goed glas wijn (of iets anders) wat mij betreft zeker bij mag. Mijn favoriete gang is het dessert en ik ben gek op chocolade (haha oeps). Om hiertussen een balans te vinden, vind ik het ook fijn om gezond en gevarieerd te eten. Daarnaast word ik blij van fijne gesprekken, mode en een feestje! Lijkt het jou leuk om eens in de zoveel tijd samen te koken, te borrelen, uit eten te gaan of iets anders gezelligs te doen? Laat een berichtje achter! Liefs, Noortje
Alles wat we moeten weten over jou?
-
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Topkoks
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Eet-/borrelclubje in Utrecht waar gezelligheid voorop staat!

Noortje, Utrecht
2018-03-06

Bekeken: 715

Aangemeld: 9

Gereageerd: 1

Hoi!

Mijn naam is Noortje en ik ben 23 jaar oud. Ongeveer 2 jaar geleden ben ik verhuisd naar Utrecht en ik zou het super leuk vinden om een eet-/borrelclubje te starten om op die manier ook hier nieuwe mensen te leren kennen. Dit lijkt mij de perfecte combinatie: samen eten, drinken en vooral veel gezelligheid!

Ik heb pedagogiek gestudeerd en ik wil volgend schooljaar hiervan ook graag de master gaan volgen. Ik kan erg genieten van koken en samen eten waar een goed glas wijn (of iets anders) wat mij betreft zeker bij mag. Mijn favoriete gang is het dessert en ik ben gek op chocolade (haha oeps). Om hiertussen een balans te vinden, vind ik het ook fijn om gezond en gevarieerd te eten. Daarnaast word ik blij van fijne gesprekken, mode en een feestje! 

Lijkt het jou leuk om eens in de zoveel tijd samen te koken, te borrelen, uit eten te gaan of iets anders gezelligs te doen? Laat een berichtje achter! 

Liefs, Noortje 

https://www.eetclub.nl