Hallo, ik ben Amy
lid sinds April 2018
your image

Woonplaats: Zwolle

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 27

Druk bezig met een huisje vinden in Utrecht en daarom ook direct op zoek naar een gezellig groepje mensen dat mijn (hopelijk toekomstige) verhuizing met mij wil vieren. Ik ben 24 jaar, fulltime werkzaam in de forensische psychiatrie en koningin-borrel! Door middel van koken, samen eten, wandelingen en borrels hoop ik mijn sociale kring wat uit te kunnen gaan breiden in Utrecht. Iedereen welkom, let me know!
Alles wat we moeten weten over jou?
-
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Sociale Media
TV-programma’s
Mijn vrienden
Oproepen

Eten met nieuwe vrienden :)

Amy, Zwolle
2018-04-02

Bekeken: 937

Aangemeld: 9

Gereageerd: 2

Hi!

Sinds een half jaar woon ik in Zwolle, en zoals veel anderen hier merk ik ook behoefte te hebben aan meer contacten. Ik ben 21, studeer op dit moment af (opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening) en werk daarnaast :) In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om de deur uit te gaan, dus het lijkt me tof om met ons soon-to-be groepje drankjes te doen of gewoon samen maaltijden te maken, om die vervolgens in het zonnetje op te eten. Hopelijk ontstaan hier nieuwe vriendschappen uit!

Het lijkt me leuk om regelmatig af te spreken; een paar keer per maand koken, of een drankje doen op het terras, zodat we elkaar goed leren kennen. (Uiteraard is een bioscoopbezoekje of foodfestival ook geen probleem).

Groetjes Amy!

https://www.eetclub.nl