Hallo, ik ben Cisca
lid sinds April 2018
your image

Woonplaats: Leiden

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 35

Hallo, Sinds 2 jaar woon ik in Leiden. Ik ben hierna toe verhuisd omdat mijn vriend hier woonde. Ik zou graag mensen wille leren kennen en via een kookclub lijkt me dat dubbel zo leuk. Verder ben ik werkzaam als psycholoog en zijn mijn hobby’s wielrennen, koken, lezen en met vriendinnen buiten Leiden afspreken.
Alles wat we moeten weten over jou?
- Probeert een duurzame leefstijl na te leven. - Lust bijna alles - Leuk om nieuwe gerechten uit te proberen en gerechten te delen - Gerechten proberen en delen hoeft niet altijd uitgebreid en duur te zijn. Simpel en goedkoop soms ook perfect!
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Oproepen

Kookclub / gezelligheid in Leiden

Cisca, Leiden
2018-06-14

Bekeken: 1095

Aangemeld: 10

Gereageerd: 2

Hallo Leidenaren, 

Omdat ik tot nu toe nog weinig mensen in Leiden heb leren kennen zou ik graag een kookclub willen opzetten. Lekker op de fiets naar huis kunnen gaan ipv altijd die trein naar een ander stad moeten nemen. Daarom zou ik graag alleen met mensen uit Leiden een groepje willen maken  

Ik zat te denken aan eens in de 6-8 weken in het weekend, met ongeveer 4-6 dames. Een leuke avond, met ook lekkere gerechten, want dol op koken dat ben ik ook. 

Verder ben ik werkzaam ik de geestelijke gezondheidszorg, woon ik sinds 2 jaar in Leiden en heb ik hiervoor 8 jaar in Groningen gewoond/gestudeerd. Hobby’s van me zijn wielrennen, koken en met vrienden buiten Leiden afspreken. 

 

 

https://www.eetclub.nl