Hallo, ik ben Roos
lid sinds April 2018
your image

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 36

Ik hield nooit van koken, tot ik erachter kwam hoe heerlijk lekker thuis eten is! Het lijkt me gezellig samen met en voor anderen te koken en te eten. Ik kook zelf voornamelijk vegetarisch, maar ik eet gewoon vlees als anderen het me voorzetten. Ik kan niet goed tegen lactose, wat me creatief heeft gemaakt om toch zoveel mogelijk te kunnen eten. Fan van de Aziatische en Oosterse keuken. Wat meer over mij: yoga, terras in de zon, muziek maken, concerten en festivals. Ik werk in het onderwijs en woon in Utrecht stad.
Alles wat we moeten weten over jou?
Lactose intolerant
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Mijn vrienden
Mijn reizen
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Samen vegetarisch/vegan koken in Utrecht (met wijn)!

Ro

Roos,
2018-09-30

Bekeken: 834

Aangemeld: 6

Gereageerd: 1

Update: nieuwe mensen welkom! Mocht je eerder gereageerd hebben, volgens mij heb ik nu iedereen iets teruggestuurd!

Ha allemaal!

Ik ben Roos, 30 en hield nooit echt van koken, wel van eten. Tot ik er achterkwam hoe gezellig samen/voor een ander koken eigenlijk is! Hou met name van Aziatisch en Oosters (falafel! Aubergine! Curry!), maar lust eigenlijk alles. Over mij: yoga, festivals (into the great wide open, camp moonrise dit jaar), parkhangen, muziek maken en lekker dansen af en toe. Heb jij zin om ongeveer 1 keer per maand samen te koken, een wijntje of biertje te drinken en daarna misschien de stad in te gaan, spelletjes te doen, een concertje te zien etc? Leuk als je reageert. Vooral belangrijk dat het een beetje klikt, of je een fantastische kok bent maakt me niet zoveel uit :) 

Ik kan zelf niet tegen lactose en eet voornamelijk vegetarisch. Ik heb zin om samen nieuwe recepten uit te proberen die in elk geval lactosevrij/arm zijn!

Ik dacht zelf aan een groepje van 4 of 5 mensen rond de 30 die wonen in Utrecht stad. Om de beurten koken of samen koken vind ik allemaal prima. 

Ik hoor graag van je!

https://www.eetclub.nl

Eten, gezelligheid, muziek, wijntje....

Ma

Marieke , Utrecht
2018-04-09

Bekeken: 532

Aangemeld: 13

Gereageerd: 0

*update: nog 1 of 2 mensen gezocht, dus er is nog plek!*

Hoi Utrechters,

Ik wil graag een eetclubje starten met stuk of 4 dertigers uit Utrecht! Zo’n 1x per maand gezellig koken samen (of om de beurt) met een wijntje erbij! Mooi weer? Dan nemen we allemaal wat lekkers mee naar het park :-) 

Zelf kook ik t liefst vegetarisch, maar ik sta open voor andere dingen. Over mij: ik hou van muziek / concerten, werk in hulpverlening en ben sindskort trotse eigenaar van een campertje!

Wie weet tot binnenkort :)

Groetjes Marieke