Hallo, ik ben Christian
lid sinds June 2018
your image

Geslacht: man

Leeftijd: 32

26 jaar, woonachtig in Nijmegen. Ik hoop via deze weg wat leuke extra contacten op te doen in ongedwongen sfeer. In eerste instantie om samen te koken en eten, maar als het klikt lijkt het me ook leuk om met het clubje andere activiteiten te ondernemen. Verwacht niet te veel van mijn kookkunsten. Meestal lukt het me wel om het eten niet aan te laten branden;)
Alles wat we moeten weten over jou?
Spontaan - reislustig - hard werken en hard genieten - rustig
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Mijn vrienden
Oproepen

Leuke en spontane mensen gezocht voor een gezellige (en smaakvolle) avond

Christian ,
2018-08-13

Bekeken: 699

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Wat is er nou leuker dan nieuwe mensen leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Het lijkt me gezellig om eens in de zoveel als club samen te komen en lekker samen te eten. Het sociale aspect vind ik minstens net zo belangrijk als het kookgedeelte. Zelf kan ik de meeste dingen wel bereiden, maar temper je hoge verwachtingen maar alvast hahaha;) Als jij wel goed kunt koken dan is dat mooi meegenomen, maar wat mij betreft ben je ook welkom als je nog geen ei kunt bakken.

Mijn naam is Christian, 26 jaar en woonachtig in Nijmegen. Ik werk fulltime, en in mijn vrije  doe ik aan watersport, fitness en daarnaast pak ik graag een terrasje met vrienden of familie. Oh, en reizen vind ik trouwens ook geweldig.

Het leukst lijkt het me wanneer de locatie steeds wisselt, maar mijn huis staat in elk geval altijd ter beschikking. Zien we tegen die tijd wel.

Spreekt bovenstaand veraal je aan, laat dan even een berichtje achter. Mijn ervaring is dat de meeste oproepen op deze site op niets uit lopen. Neem dus alleen contact op als je serieus bent;)

 

https://www.eetclub.nl