Hallo, ik ben Anne Schipper
lid sinds July 2018
your image

Geslacht: vrouw

Gezellige leuke mensen leren kennen onder het genot van lekker eten en drinken want wie wilt dat nou niet? Wie weet wordt het wel een \\\"vast\\\" clubje 1x in de zoveel tijd en ontstaan er misschien zelfs vriendschappen klinkt goed toch ? Zelf ben ik 28 met een fijn huisje met tuin en een hele lieve kat. Ik kan zeker gemiddeld koken en probeer graag nieuwe producten en gerechten uit!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb een eigen moestuin!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Kooktijdschriften
Mijn reizen
Oproepen

Lekker tafelen in Zwolle

Anne Schipper,
2018-07-27

Bekeken: 727

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Ik ben Anne (28) en woon al een tijdje in Zwolle ik heb een fijn huisje mét tuin, ideaal voor fijne zomer avonden of een bbq.

Ik ben opzoek naar een leuk eetclubje om zo nu en dan bij elkaar te komen om te genieten van elkaars kookkunsten. Want wat is nu lekkerder dan eten ? 

Ik kan zelf redelijk koken en vindt het erg leuk eventuele kennis over gerechten uit te wisselen, zoals jou favoriete gerecht!

Hopelijk ben je net zo enthausiast als mij over een eventueel clubje vormen en beleven we veel gezellige en mooie momenten met een hoop gelach. Liefs Anne

https://www.eetclub.nl

Gezellige eetclub gezocht in omgeving Zwolle!!

Claudia, Zwolle
2017-12-17

Bekeken: 977

Aangemeld: 10

Gereageerd: 0

Ik ben in oktober in Zwolle komen wonen en wat komt er toch veel bij een verhuizing kijken! Nu begint de rust eindelijk een beetje terug te keren (na de feestdagen natuurlijk) en lijkt het me erg leuk om in het nieuwe jaar te starten met een eetclubje met nieuwe mensen die het ook leuk vinden om lekker eten te maken en vooral om het lekkere eten op te eten. 

Ben jij ook enthousiast en lijkt het je leuk om nieuwe mensen te leren kennen en lekker te kken, dan hoor ik graag van jou!