Hallo, ik ben Lise
lid sinds July 2018
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Hoi! Het lijkt me onwijs leuk om nieuwe mensen van ongeveer mijn leeftijd te ontmoeten om lekker te koken of samen drankjes te doen in Amsterdam. Veel vrienden van me zijn verspreid over Nederland (heb in Groningen en Rotterdam gestudeerd), waardoor het lastiger is om in omgeving Amsterdam af te spreken. Dus een gezellig eetclubje in Amsterdam hebben dat regelmatig samenkomt lijkt me erg leuk! Sta ook open om samen de stad (kroegjes, cafeetjes en restaurants) te verkennen!
Alles wat we moeten weten over jou?
-
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Oproepen

Nieuwe mensen leren kennen in Amsterdam

Lise , Amsterdam
2019-10-24

Bekeken: 501

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Hoi!

Mijn naam is Lise, ik ben 27 jaar en woon inmiddels een klein jaartje in Amsterdam.
Ik heb mijn bachelor en master in twee andere steden gedaan, waardoor mijn vrienden over heel Nederland wonen. Ik mis hierdoor de (spontane) afspraakjes in Amsterdam zoals samen koken, borrelen, leuke tentjes te ontdekken en een feestje pakken. Het lijkt me leuk om met mensen van dezelfde leeftijd samen te komen die hier ook open voor staan.
Daarnaast lijkt het me ook leuk om een af en toe met een club te wandelen en goede gesprekken te voeren. Verder geen bergschoen taferelen o.i.d., en het lijkt me leuk om dan na het wandelen te genieten van een (welverdiend) glas wijn!

Who is in?

P.s. Ik ben geen keukenprinses, maar met een groepje lijkt het me leuk om uitgebreid te koken en tafelen!

gezellige eetclub gezocht in Rotterdam!

Lise ,
2018-08-19

Bekeken: 753

Aangemeld: 4

Gereageerd: 1

Hi allemaal!

Al fantaserende over het oprichten van een eetclub kwamen we op deze website terecht; super leuk om te ontdekken dat er zoveel mensen zijn die er ook interesse in hebben!
Wij zijn Lara en Lise, twee vriendinnen van 27 en 26 jaar oud en wonen in Rotterdam. Wij genieten enorm van eten (in alle vormen, maten, kleuren en geuren) en het lijkt ons ontzettend leuk om nieuwe mensen te ontmoeten die dit met ons willen delen, want; hoe meer zielen hoe meer vreugd! Recepten uitproberen, nieuwe tentjes in de stad ontdekken, dansen in de stad of ouderwets bordspelletjes doen; hier zijn we allemaal voor in. We horen het graag!

Groetjes,

Lara en Lise

https://www.eetclub.nl

Gezelligheid in Amsterdam

Martin, Amsterdam
2019-12-03

Bekeken: 816

Aangemeld: 10

Gereageerd: 1

Hi!

Ik ben Martin, 27 jaar en woon/werk sinds een tijdje in het mooie Amsterdam! Het lijkt me leuk een eetclub op te richten waar de focus niet alleen ligt op samen eten, maar ook op gezelligheid, borrelen en nieuwe mensen leren kennen. Daarom ben ik op zoek naar nieuwe leden, die van gezelligheid houden en het leuk vinden dingen te ondernemen. Bijvoorbeeld: uit eten gaan, ergens iets drinken etc. De bedoeling is om af en toe af te spreken.  

Lijkt het je leuk ook een keer mee te borrelen? Stuur mij dan even een berichtje met wat informatie over jezelf (en eventueel je telefoonnummer zodat we een groepsapp kunnen maken)

PS: Je krijgt geen notificatie wanneer je een berichtje terugkrijgt, hou de website dus goed in de gaten!

Gezellige meiden gezocht om te borrelen/eten in Amsterdam

Renée, Amsterdam
2019-04-20

Bekeken: 857

Aangemeld: 6

Gereageerd: 6

Hey meiden!

Sinds half januari ben ik verhuisd van Groningen naar Amsterdam. Ik kende al wel vriendinnen hier, maar merk dat ik soms behoefte heb aan een nieuw groepje meiden van tussen de 20-30 jaar. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om iets te bakken, met vriendinnen leuke dingen te doen en te borrelen. Ik werk bij een festivalorganisator, dus ik denk dat je wel kan zeggen dat dit ook een grote hobby van mij is ;)

Het zou me leuk lijken om eens per maand af te spreken. Ik ben geen mega keukenprinses, dus of het ergens uiteten of thuis eten is, maakt mij niet uit! 

Liefs, Renée