Hallo, ik ben Sanne
lid sinds August 2018
your image

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Ik woon samen met mn vriend Esteban sinds december 2017 in Utrecht. Ik werk in de jeugdzorg en Esteban werkt bij een corporate finance kantoor. Wij zouden het erg leuk vinden om mensen uit de buurt te leren kennen, (aangezien we beide buiten utrecht werken), om een terrasje te pakken, gezellig de bbq aan te steken etc.
Alles wat we moeten weten over jou?
We zijn zeker geen top koks, maar houden van een biertje en wijntje met een lekkere bbq in de zomer.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Sociale Media
Oproepen

Gezelligheid kent geen tijd

Sanne,
2018-08-09

Bekeken: 614

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

hee hoi! 

Wij zijn Esteban en Sanne, 27 en 25 jaar en wonen sinds december 2017 in Utrecht(zuilen). Wij werken beide buiten de plaats dus kennen nog niet zo veel mensen in Utrecht. 

Wij zouden het heel erg leuk vinden om nieuwe mensen te leren kennen, om gezellig de bbq mee aan te steken, op een terrasje in de stad een biertje of wijntje te drinken of gezellig naar het park of een plas te gaan. 

Lijkt jou/jullie dat ook leuk? Laat het ons weten en wellicht kunnen we eens wat afspreken.

 

groetjes van ons! 

https://www.eetclub.nl

Nieuwe mensen leren kennen in Utrecht

Isabella Makkinje,
2018-08-17

Bekeken: 1011

Aangemeld: 4

Gereageerd: 2

Hoi allemaal! 

Ik ben Isabella, 32, en woon nu bijna 2 jaar in Utrecht. Veel van mijn vriendinnen zijn wat verder dan ik, hebben kindjes en trekken de stad uit. Het lijkt me daarom leuk om wat nieuwe mensen te leren kennen om af en toe gezellig mee te borrelen, eten, kletsen of spontane uitstapjes mee te doen. Wie gaat er mee?! 

Groetjes,

Isabella

Samen leuke dingen doen

Ellen , Nieuwegein
2018-06-09

Bekeken: 665

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Hou jij ook van hapjes en drankjes?! Nou wij ook! Dus zet de bier en wijn maar vast koud.

Ik stel ons eerst even voor. Ik ben Ellen, 25 jaar en woon samen met mijn vriend in Nieuwegein. Wij zijn dol op lekker eten, houden van het ontdekken van nieuwe eettentjes en het leren kennen van verschillende gerechten uit allerlei wereldkeukens. Net als dat wij graag nieuwe mensen zouden willen leren kennen. 

Wij zijn namelijk opzoek naar stelletjes die het gezellig vinden om leuke spontane of geplande avondjes met ons door te brengen. Om met elkaar te kletsen of gezelschapspelletjes te spelen. Samen of voor elkaar te koken. Nieuwe gerechten te proefen en recepten met elkaar uit te wisselen. Onder het genot van een goed wijntje of een glas Whiskey. In de winter aan de keukentafel met een warm kaarsje aan en in de zomer op het balkon of in de tuin met een vuurkorfje en saté op de BBQ. En om op zn tijd nieuwe restaurantjes met elkaar uit te proberen in en rondom Utrecht. 

Zelf ben ik geen master chef, maar vind het wel leuk om mijn gasten op een avond in de watten te leggen met lekkere hapjes en drankjes. Mijn vriend kan daarin tegen heerlijk koken en doet dit dan ook met passie. Door zijn Indische achtergrond zet hij de lekkerste Aziatische gerechten op tafel. 

Benieuwd? Laten we dan een keertje een avondje plannen, met vooral veel hapjes en drankjes én bovenal een hoop gezelligheid.