Hallo, ik ben Karin
lid sinds August 2018
your image

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Hi allemaal! Ik ben Karin, 25 jaar, en sinds begin augustus woon ik samen in Arnhem. Graag zou ik wat meer mensen in deze mooie stad leren kennen, en hoe kan dat beter dan heerlijk samen te genieten van een hapje en een drankje? Verder sta ik natuurlijk open voor andere gezellige dingen, zoals een avondje bios of een pubquizje.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben een gemakkelijke eter; ik sta open om nieuwe dingen te proberen! Alleen ben ik allergisch voor walnoot, maar dat kunnen we natuurlijk altijd los serveren als je dol bent op walnoten ;)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Kooktijdschriften
Oproepen

Eetclubje Arnhem

Karin,
2018-08-21

Bekeken: 502

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hi allemaal! 

Sinds begin augustus woon ik samen in Arnhem. Na gestudeerd te hebben in Maastricht en Enschede wil ik graag mensen leren kennen in mijn nieuwe woonplaats! Vandaar dit oproepje.

Houd jij van een hapje en drankje, wellicht een bioscoopbezoekje en een pubquiz her en der? Kortom, ben je op zoek naar gezelligheid met een ervaren Bourgondiër? Dan kijk ik uit naar je berichtje! Aangezien ik zelf 25 ben zoek ik vooral naar mensen rond die leeftijd. Maar als je jong van geest bent, ook van harte welkom natuurlijk :) Ook als je al bestaande eetclubje open staat voor nieuwe leden, hoor ik dat graag. Tot snel!  

https://www.eetclub.nl