Amsterdamse twintigers gezocht! - eetclub.nl
Amsterdamse twintigers gezocht!
Op zoek naar nieuwe leden

Denise , Amsterdam
2019-11-10

Bekeken: 368

Aangemeld: 5

Gereageerd: 0

hee allemaal, 

Ik ben Denise, 24 jaar oud en ik ben bijna een jaar geleden naar Amsterdam verhuisd. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Ik sta vijf dagen per week als leerkracht voor groep 1/2, daarnaast sta ik regelmatig in de sportschool.

Ideaal voor
vrouw , 20s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Nathalie uit Amsterdam
  21 November 2019

  Aangemeld

  Ha Denise, ik meld me graag aan:). Woon inmiddels een paar jaar in Amsterdam en lijkt me hartstikke gezellig om binnenkort eens een borrel te doen! Groetjes,

 • Carmen uit Amsterdam
  12 December 2019

  verzoek

  Hoi Denise , Ik wil graag bij jouw eetclub omdat ik ook op zoek ben naar gezelligheid, borrelen, eten, feestje pakken in Adam! Lijkt me leuk binnenkort eens af te spreken.

 • Marcella uit Amsterdam
  28 January 2020

  verzoek

  Hi Denise, Ik ben Marcella, 22 jaar en ik woon per februari in Amsterdam. Het lijkt me super leuk om nieuwe mensen te leren kennen en ik ben gek op lekker eten/ borrelen. Misschien gezellig om een keer kennis te maken? Groetjes Marcella!

 • Esmee uit Amsterdam
  2 February 2020

  verzoek

  Hoi Denise , Ik woon inmiddels een tijdje in Amsterdam, maar het lijkt me leuk weer nieuwe mensen te ontmoeten! Ik ben 25 jaar. Misschien is het leuk om een keer te borrelen om kennis te maken? Groetjes, Esmee

 • Dj

  Djoeke uit Amsterdam
  20 February 2020

  verzoek

  Hoi Denise , het lijkt mij gezellig om mij bij het eetclubje aan te sluiten om lekker bij te kletsen en van eten te genieten!

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen