Borrel / Wine & Dine Rotterdam (25 - 40) - eetclub.nl
Borrel / Wine & Dine Rotterdam (25 - 40)
Op zoek naar nieuwe leden

Viv, Rotterdam
2021-04-19

Bekeken: 146

Aangemeld: 0

Gereageerd: 5

Hoi! Ik ben onlangs in Rotterdam komen wonen en dacht laat ik eens kijken of er meerdere mensen zijn die zin hebben in een hapje en/of drankje na werk. Ik ben geen sterrenkok (sorry haha) maar hou van gezelligheid, lekker eten en borrelen wat hopelijk een hoop goed maakt ;) Zelf dacht ik (buiten kokkerellen om) dat het ook leuk is bv een spelletjes avond te houden of een wijn (of bier of whiskey) proeverij te doen maar ik ben ook voorstander om de locale horeca te ondersteunen dus we kunnen echt alle kanten op haha, zolang het maar niet te stijf / formeel wordt en het gezellig is, want daar gaat het (voor mij) uiteindelijk om! Dus, who's in? 

Ideaal voor
man,vrouw , 30s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Es

  Esma uit Rotterdam
  25 April 2021

  Hoi! Ik ben ook onlangs in Rotterdam komen wonen. Ik sluit me graag aan bij deze groep. Ben helemaal in voor goed eten, borrelen en spelletjes, of een proeverij!

 • Ma

  Marcella uit Rotterdam
  26 April 2021

  Hoi! Leuk berichtje! Het lijkt me leuk om in contact te komen! Ik woon sinds ongeveer 11 jaar in Rdam maar vind nieuwe contacten altijd leuk! Ik heb op aanmelden geklikt maar de knop werkt niet!

 • Ma

  Maud uit Rotterdam
  28 April 2021

  Hoi Viv! Ik ben Maud, 26 jaar en woon inmiddels 3 jaar in Rotterdam. Ik ben altijd in voor lekker eten en gezelligheid dus ik wil graag aansluiten :)

 • Anouk uit Rotterdam
  28 April 2021

  Hoi Viv, ook ik zou me graag aansluiten :). Ik woon sinds een jaar in Rotterdam en zou graag nieuwe mensen willen leren kennen. Ik ben fanatiek spelletjes speler en vind het leuk om in de keuken lekker aan te rommelen en het vervolgens uiteraard op te eten. De aanmeld knop geeft helaas een foutmelding...

 • Gisella uit Rotterdam
  29 April 2021

  Hoi Viv, ik zou graag willen aansluiten als dat nog kan! Sinds een jaar weer terug in Rotterdam en het lijkt mij leuk om weer nieuwe contacten op te doen!

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen