Borrelen en eten in Rotterdam (20-30) - eetclub.nl
Borrelen en eten in Rotterdam (20-30)
Op zoek naar nieuwe leden

Karin, Rotterdam
2021-10-27

Bekeken: 190

Aangemeld: 0

Gereageerd: 5

Hoi! Mijn naam is Karin, 27 en afgelopen jaar ben ik met mijn vriend in Rotterdam komen wonen. Dit jaar ben ik samen met Emma een leuke eetclub begonnen met 4 andere meiden, wij vinden het zo gezellig dat we onze kring in Rotterdam nog verder willen uitbreiden. Vind je het leuk om nieuwe kroegjes/ eettentjes/ recepten te ontdekken en bij ons aan te haken? Heel leuk! Stuur even een berichtje en we zetten een eetclub op :)

Ideaal voor
vrouw , 20s, 30s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Leontine uit geervliet
  28 October 2021

  hoi, ik zag je oproep. lijkt me leuk om mee te doen. groetjes leontine

 • Daina uit Rotterdam
  2 November 2021

  Hoi Karin, wat een leuke oproep. Het lijkt me gezellig om bij jullie clubje aan te sluiten! Groetjes, Daina

 • Lisanne uit Rotterdam
  2 November 2021

  Hoi Karin, wat een leuk berichtje! Ik ben net verhuisd vanuit Maastricht naar Rotterdam met mijn vriend en het lijkt me leuk om aan te sluiten! :) Ik ben 25 en werk als gezondheidswetenschapper. Ik hou verder van dansen, natuur, lezen, sociale activiteiten en tijd voor mezelf.

 • Mandy uit Rotterdam
  7 November 2021

  Hoi Karin! Wat een leuk bericht en wat een goede doelstelling om de stad verder te ontdekken, daar doe ik graag aan mee! Ik ben 29 jaar en woon sinds na mijn studie, nu 3 jaar geleden, in Rotterdam. Ik ben sportief, creatief en altijd in voor een cocktail of een dansje. Lijkt me leuk om bij jullie aan te sluiten!

 • Pien uit Rotterdam
  18 November 2021

  Hi Karin, Beetje late reactie, maar ik zie net je oproep voorbij komen en werd er direct enthousiast door! Mijn naam is Pien (25) en ik ben afgelopen april samen met mijn vriend vanuit Groningen naar Rotterdam verhuisd. We zijn voor het werk van mijn vriend verhuisd en omdat we zin hadden in een nieuw avontuur! Ik zelf werk in een ziekenhuis in Den Haag waardoor het een extra uitdaging is om in Rotterdam een netwerk op te bouwen. Ik heb zin om nieuwe mensen te leren kennen en hou erg van gezelligheid om mij heen. Ik zou het leuk vinden als ik binnenkort eens mag aansluiten bij jullie! Groetjes Pien

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen