Borrelen, eten en gezelligheid - eetclub.nl
Borrelen, eten en gezelligheid
Op zoek naar nieuwe leden

Thom, Amersfoort
2021-08-29

Bekeken: 118

Aangemeld: 0

Gereageerd: 3

Hoi allemaal, ik ben Thom, bijna 28 en woon al weer meer dan een jaartje in Amersfoort. Ik ben hier ook geboren, maar lange tijd elders gewoond (Zeist, opgegroeid, en Leiden, studententijd) en nu weer terug in het mooie Amersfoort! Ik houd van lekker eten, wijntjes drinken, borrelen, spelletjes en goeie gesprekken voeren (geschiedenis, politiek, filosofie, sport, maar ook gewoon over het nieuws) en zoek mensen die dat ook leuk vinden en dat af en toe samen willen doen! :) Ik ben zelf vooral fan van Italiaans en Aziatisch eten en vind het ook leuk met dat soort gerechten te experimenteren, maar ik vind dat voor mijzelf alleen koken niet zo leuk en alleen eten ook niet. Hier nog niet echt een lokale vriendenkring om dingen mee te ondernemen en dit lijkt me wel een leuke manier om dat te vinden! Ben je ook aan het einde van je studie/net gestart met werken en in de leeftijdscategorie 20-30 en met vergelijkbare hobbies of interesses? Laat dan wat van je horen! Ik sta er ook voor open om eens te borrelen of uit te gaan en wie weet wat er allemaal uit komt ;-)
Ideaal voor
man,vrouw , 20s, 30s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Carlo uit Amersfoort
  31 August 2021

  Hey Thom, Carlo hier, inmiddels al een paar jaar langer inwoner van Amersfoort, maar wil mijn kring ook weer eens wat uitbreiden. Lijkt me leuk om eens een borrel te doen om kennis te maken! Ik stuur je een PM.

 • Daphne uit Amersfoort
  1 September 2021

  Hoi Thom! Leuke oproep!:) Mijn vriend en ik wonen nu anderhalfjaar hier in Amersfoort. We kennen nog weinig mensen helaas. Een vriendengroep hier opbouwen lijkt mij ook leuk, en het lijkt me dus leuk om elkaar te ontmoeten! Een vriendin van mij zou trouwens ook graag mee willen doen:) Hoor graag van je!:)

 • Fr

  Frederike Geesink uit Leusden
  14 September 2021

  Hoi Thom, je oproep en de reacties spreken me aan. Hebben jullie elkaar al ontmoet? Het lijkt me gezellig om aan te haken bij een spelletje, een hapje of een drankje. Groetjes, Frederike

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen