Culinaire fanaten gezocht om samen te koken - eetclub.nl
Culinaire fanaten gezocht om samen te koken
Op zoek naar nieuwe leden

Shirley, Rotterdam
2019-03-04

Bekeken: 106

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hi mede eet en kook fanaten! 

Ik wil een kookclub starten en ben opzoek naar mede culinaire liefhebbers die de lat hoog leggen met koken. Het gaat mij echt om samen te experimenteren en toch wel op hoger niveau te koken. Ik ben 31 jaar en woon nu 11 jaar in Rotterdam. Gek op de stad en blij dat er steeds meer parels erbij komen op culinair gebied maar vind koken toch ook echt fijn dus wil dit graag met mede fanaten delen.

Man/vrouw mix lijkt me top en wijn en spijs hoort er uiteraard bij. Groep van max 6 lijkt me leuk om het intiem genoeg te houden. Hoe vaak dit wordt stemmen we met elkaar dan af. 

Dus woon jij ook in Rotterdam. Word je ook laaiend enthousiast als ik de volgende steekwoorden opnoem: David Chang, Albert Adria, The mind of a chef, Anthony Bourdain, Umami paste, De nieuwe Garde, Ottolenghi, San Sebastián....

Stuur een berichtje

Ideaal voor
man,vrouw , 30s, 40s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Sandy uit Rotterdam
  14 maart 2019

  verzoek

  Hoi Shirley, Hi, uit jouw profiel en oproep kan ik een beetje opmaken dat jouw kooklevel hoger zal liggen dan de mijne vanwege je beroep etc. Neemt niet weg dat ik het wel interessant en leuk vind om te experimenteren en mezelf te verbeteren.

 • Re

  Rebecca Tuynman uit Schiedam
  5 mei 2019

  verzoek

  Hoi Shirley, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat ik zeker beter zou willen leren koken. Ook vind ik het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Ik heb nog wel veel te leren op het gebied van koken. Groetjes, Rebecca

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen