Eet/borrel clubje - eetclub.nl
Eet/borrel clubje
Op zoek naar nieuwe leden

Priti, Utrecht
2022-07-28

Bekeken: 91

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Ik ben 30 jaar ben dol op koken, borrelen, feestjes, bordspellen, gezellig samen eten en nieuwe receptjes uitproberen! En het lijkt mij leuk om gezellige mensen zonder al te veel eetrestricties, rond de 30 jaar en wonend rond Utrecht centrum te leren kennen die hier ook van houden en die het ook leuk lijken om een gezellig eet/borrel clubje te vormen! Hopelijk tot snel!
Ideaal voor
man,vrouw , 30s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

  • Rowina uit Utrecht
    1 August 2022

    Hi Priti, mijn naam is Rowina, ik ben 25 en woon sinds vorig jaar in Utrecht met mijn vriend. Net als jij hou ik erg van koken, borrelen en gezellig bordspelletjes spelen. Wellicht val ik met mijn leeftijd nog net in een iets te jonge categorie voor waar je naar opzoek bent maar wat mij betreft is leeftijd ook maar een nummer ;) Ik merk dat de meeste van mijn vrienden nu ver weg wonen en zou het leuk vinden om wat meer mensen in en om Utrecht te leren kennen. Ik eet vegetarisch voor voor de rest heb ik geen dieetwensen. Ik hoor graag of het je een keer leuk lijkt om eens af te spreken om te borrelen of samen te eten. Groetjes, Rowina

  • Margreet uit Utrecht
    3 August 2022

    Hi Priti, wat een leuk berichtje! Mijn naam is Margreet, ben 29 jaar en ik verhuis binnenkort naar Utrecht. Ik ken wel wat mensen in Utrecht, maar het is altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Om gezellig samen te eten of andere leuke activiteiten te ondernemen. Ik ben niet een super goede keukenprinses, maar ik vind het wel leuk om nieuwe dingen uit te proberen en te maken (ookal mislukt dat ook wel eens, haha). Daarnaast houd ik zeker van een festival of feestje op zijn tijd! Ben benieuwd naar je reactie!

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen