Eetclub Amersfoort en omgeving - eetclub.nl
Eetclub Amersfoort en omgeving
Op zoek naar nieuwe leden

Brittany, Nijkerkerveen
2021-07-22

Bekeken: 81

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Hi! Ik kom oorspronkelijk uit Amersfoort, maar ben sinds een klein jaartje verhuisd naar een dorpje vlak ernaast; nijkerkerveen. Ikzelf ben qua niveau een amateur kok te noemen, maar ik vind het wel erg leuk om nieuwe recepten te proberen en af en toe een thema kookavond te houden en veel te lachen. Daarnaast is borrelen of een spelletjesavond ook super leuk! Ik sta er natuurlijk ook voor open om andere activiteiten te ondernemen. Dingen die ik zoal leuk vind zijn uit eten gaan, wijnproeverijen, kookworkshops, escape rooms, shoppen, sportieve activiteiten of iets creatiefs. Laat het me vooral weten als je in contact wil komen. Groetjes!

Ideaal voor
man,vrouw , 20s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

  • Sterre uit Amersfoort
    24 July 2021

    Hi Brittany! Ik woon sinds dit jaar met mijn hondje in Amersfoort. Ik ben 24 jaar oud. Ik hou ook van experimenten met koken, wandelen, borrelen, spelletjes spelen etc. Lijkt mij leuk om in contact te komen!

  • Suzanne Blok uit Eemnes
    31 July 2021

    Hi Brittany (en Sterre)! Ik woon in Eemnes (in de buurt van Amersfoort) en wil daar misschien heen verhuizen om op mijzelf te wonen! Daarom wil ik graag mensen leren kennen in Amersfoort en de omgeving. Ik ben 22 jaar en hou van gezelligheid, borrelen, koken en shoppen. Het lijkt mij leuk ook in contact te komen!

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen