Eetclub Rotterdam - eetclub.nl
Eetclub Rotterdam
Niet meer op zoek naar nieuwe leden

Annemijn, Rotterdam
2022-06-08

Bekeken: 451

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Hi! Ik ben Annemijn, 31 jaar en sinds dit jaar in Rotterdam komen wonen. Ik kijk er naar uit om hier nieuwe mensen te ontmoeten die ook houden van koken, lekker tafelen en gezelligheid onder het genot van een goed glas wijn! Ik sta zelf in de keuken het liefst te experimenteren met nieuwe (vega) gerechtjes nadat ik de markt heb afgestruind voor verse en bijzondere producten :) Het lijkt me leuk om eens in de maand af te spreken om samen te koken/borrelen of bijzondere restaurantjes te ontdekken, en tussendoor spontaan een koffietje/drankje te doen wanneer we zin hebben! Hopelijk tot snel!? :)

Ideaal voor
man,vrouw , 30s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • ghislaine uit Rotterdam
  2 June 2022

  Hoi Annemijn! Ik ben Ghislaine, 28 jaar en ik woon nu 2 jaar in Rotterdam. Het lijkt mij leuk om nieuwe mensen te leren kennen en dat te combineren met één van mijn favorieten hobby's: eten :) Ik hou ervan om nieuwe gerechten uit te proberen in de keuken of nieuwe restaurantjes te ontdekken. ik sluit graag aan bij je eetclubje :) Groetjes, Ghislaine

 • La

  Laura uit Rotterdam
  1 July 2022

  Hi! Ik woon al een tijdje in Rotterdam, maar zoek mensen die zich graag bezig houden met goed eten en drinken en daar ook over willen leren. Zelf kan ik redelijk goed koken en heb ik best wat verstand van eten en wijn etc maar zou dit graag delen met anderen. Mocht je het leuk vinden om eens contact te leggen, dan hoor ik het graag!

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen