Twee foodlovers zoeken versterking! (30ers) - eetclub.nl
Twee foodlovers zoeken versterking! (30ers)
Op zoek naar nieuwe leden

Iris Graafland,
2018-09-12

Bekeken: 198

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hoi leuke meiden van Utrecht,

Wij, Dorien en Iris (beide om en nabij de 30) zouden het leuk vinden om met een paar andere meiden een nieuwe eetclub op te richten. Wij kennen elkaar nu twee jaar en we zijn allebei dol op koken met verse en soms bijzondere producten. Wij zouden graag onze skills uitbreiden en zijn daarom op zoek naar leuke meiden met een passie voor goed eten die zin hebben om energie te steken in een kookclub. 

We spreken nu eens in de maand af om te koken, uit eten te gaan, te borrelen of naar een feestje/festival te gaan. Hoewel we proberen om op niveau te koken en onszelf daarin steeds weer uit te dagen, gaat het ook zeker om gezelligheid en sfeertjes zetten ;)! We koken niet vegetarisch, veganistisch, of volgens een ander dieet. We love everything! Ook proberen we onze gerechten mooi op te maken en met een passende wijn te serveren. 

Levensgenieters van rond de 30 uit Utrecht stad met humor die zich herkennen in deze oproep, meld je aan! We kunnen dan een x gaan borrelen om elkaar te leren kennen.

Cheers! Dorien & Iris

Ideaal voor
vrouw , 30s
Kookniveau
Ik wil graag experimenteren in de keuken en samen met de eetclub nieuwe gerechten en stijlen uitproberen.
Het dieet van deze eetclub...
Ik eet alles
Wij koken met ingrediënten van..
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
We krijgen inspiratie uit...
Kookboeken
Topkoks

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Amber uit Maarssen
  5 september 2018

  verzoek

  Hoi Iris Graafland, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat, alles in jullie oproep mij aansprak! Gezellig koken, eens in de maand gezellig met elkaar afspreken en af en toe een feestje/festival. Zelf ben ik wel “pas” 24 jaar, dus weet niet of dat een erg groot probleem is. Ik kom per oktober in de mooie stad UTRECHT wonen en het lijkt mij erg leuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen. Groetjes en ik hoor graag! Amber

 • Sanne de Lorme uit Utrecht
  23 september 2018

  verzoek

  Hoi Iris en Dorien, Ik had me een tijdje geleden al aangemeld maar had toen een beetje gedoe met mijn berichten en profiel. Dus bij deze geef ik graag nogmaals aan dat ik interesse heb in jullie eetclubje! Ik heb via een andere oproep ook al twee meiden dus wie weet kunnen we die allemaal combineren als jullie dat gezellig vinden. Ik hoor graag van jullie! Groetjes Sanne

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen