Gezellige groep meiden 20-25 - eetclub.nl
Gezellige groep meiden 20-25
Op zoek naar nieuwe leden

Suzanne, Nijmegen
2019-03-30

Bekeken: 221

Aangemeld: 6

Gereageerd: 0

Hi! Ik ben Suzanne, 22 jaar en ik woon inmiddels zo’n 2,5 jaar in Nijmegen. Ik studeer aan de Radboud Universiteit. Om wat meer mensen te leren kennen buiten de universiteit om lijkt het mij erg gezellig om met een groepje meiden af en toe bij elkaar te komen om samen te borrelen/eten! Dit kan zowel bij iemand thuis als in de stad.

Ideaal voor
vrouw , 20s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Li

  Lisa uit Nijmegen
  30 maart 2019

  Aangemeld

  Hoi Suzanne, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat ik het leuk vind om nieuwe mensen te ontmoeten. Het lijkt mij gezellig om af en toe nieuwe recepten uit te proberen of gezellig te gaan eten in het centrum. Ik ben erg sociaal, waardoor ik makkelijk in de omgang ben :) Groetjes Lisa.

 • Nora uit Nijmegen
  7 april 2019

  Aangemeld

  Hoi Suzanne, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat het mij leuk lijkt om wat meer mensen te leren kennen in Nijmegen en hier gezellig mee te eten. Ik ben geen topchef maar vind het wel leuk om af en toe iets geks/moeilijks te proberen.

 • Maud ten Haaf uit Wijchen
  10 april 2019

  Aangemeld

  Hoi Suzanne, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat, mij het leuk lijkt om nieuwe mensen te leren kennen in Nijmegen, gezellig eten en borrelen. Nieuwe recepten leren kennen lijkt mij erg leuk en gezellig om dat samen met een clubje te doen! Groetjes, Maud

 • Ma

  Maura Krumeich uit Nijmegen
  15 april 2019

  Aangemeld

  Hi! Ik ben Maura, 23 jaar en net gaan samen wonen in Nijmegen. Het lijkt me leuk om nieuwe mensen in de omgeving te leren kennen! Groetjes, Maura.

 • Michèle van Oosten uit Nijmegen
  26 mei 2019

  Aangemeld

  Heey, Dit klinkt als een leuke eetclub, Het lijkt mij hartstikke gezellig om nieuwe mensen in Nijmegen te leren kennen. Dit kan natuurlijk het allerbeste door gezellig te eten en borrelen en af en toe misschien de stad nog even in te gaan. Ik hoor het wel! Groetjes Michèle

 • St

  Sterre uit Arnhem
  27 mei 2019

  Aangemeld

  Hoi Suzanne, Ik zou me ook graag aansluiten als dat nog kan! Ik vervolg mijn studie vanaf volgend jaar aan Radboud, en het lijkt me leuk om wat gezelligheid te vinden buiten school. Ik hoor het wel!

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen