Gezellige Kook- en Eetliefhebbers - eetclub.nl
Gezellige Kook- en Eetliefhebbers
Op zoek naar nieuwe leden

Inge Miranda, Utrecht
2018-04-02

Bekeken: 466

Aangemeld: 6

Gereageerd: 2

*Nu bestaat de eetclub uit 3 dames, zoekt bij voorkeur nog 1 vrouw en 2 mannen

 

 

Gezellige Kook- en Eetliefhebber,

 

Mijn naam is Inge Miranda, ik ben 41 jaar en zoek leuke sociale mensen voor een hele gezellige eetclub in Utrecht Oost.

 

Woon je ook in Utrecht Oost en zoek je mensen (38-52jaar) waar je je liefde voor lekker eten en gezelligheid mee wilt delen op vrijdag en/of zaterdag van circa 18.00-21.00uur?

Dan zoek ik wellicht jou.

 

We komen dan straks eens in de 5-6 weken op vrijdag en/of zaterdag samen en de gastheer/gastdame van betreffende dag bepaalt de insteek (thema, budget, wel/geen hulp nodig). 

Iedereen kookt op zijn eigen niveau, dus voor iedereen een plekje. Je hoeft wat mij betreft geen topchef te zijn, zolang je maar wél wat lekkers op tafel kan toveren :-) 

 

Wie heeft er interesse? Laat een berichtje achter en wie weet maken we binnenkort kennis met elkaar!

Ideaal voor
man,vrouw , 30s, 40s, 50s , single
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Het dieet van deze eetclub...
Ik eet alles
Wij koken met ingrediënten van..
Wereldkeuken
We krijgen inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
TV-programma’s
Mijn vrienden
We houden van koken met...
Oven

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Femke uit Utrecht
  4 december 2017

  Aangemeld

  Hoi Inge Miranda, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat jouw oproep aansluit bij mijn ideeën over een kookclub en ik ook in Utrecht-oost woon. In jouw oproep vermeld je een leeftijdscategorie 38 - 48 jaar, ik ben 52 jaar maar ik kan nog prima door voor een veertiger hoor :-) Ik ben benieuwd naar je reactie. Hartelijke groet, Femke

 • Margreet Doornbosch uit Utrecht
  30 december 2017

  Aangemeld

  Hoi Inge Miranda, Ik heb je oproep gelezen en wellicht zijn we een match :). Lijkt me in elk geval een goed idee om elkaar te ontmoeten voor een drankje in Utrecht oost :) Laat maar horen, Groetjes, Margreet

 • Ch

  Chilo van Best uit Utrecht
  19 januari 2018

  Aangemeld

  Hoi Inge Miranda, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat ik het leuk vind om samen te koken en eten. En mensen te ontmoeten. Hoeveel honden heb je? Groeten Chilo

 • Frank uit Utrecht
  25 februari 2018

  Aangemeld

  Hoi, Ik hoop dat je via deze manier mijn profiel kunt inzien. Tot vrijdag...

 • Eloise uit Zeist
  25 februari 2018

  Aangemeld

  Hoi Inge Miranda, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat.. Het lijkt dat het wel bij mij zou kunnen passen kwa verwachtingen van de kookkunsten en leeftijd. Is er nog een plek? Zou graag wat van je horen.

 • Sandra Donath uit Utrecht
  10 maart 2018

  Aangemeld

  Hoi Inge Miranda, Toevallig was ik gisteren bij Buurten aan het borrelen met vriendin Noor en daar sloot Margreet (een bekende van Noor)nog even bij ons aan, wat heel gezellig was. Ze vertelde over jullie zoektocht naar nieuwe deelnemers voor jullie eetclub en hoe de avond was verlopen. Vandaag bedacht ik me dat dat mij eigenlijk wel heel erg leuk lijkt. Margreet kent me inmiddels dus een heel klein beetje. Ik hoor graag of jij/ jullie open staan voor een kennismaking. Mocht je eerst wat meer willen weten dan hoor ik het ook graag. Moer mijn profiel nog wat aanvullen. Hartelijke groet, Sandra (52 jaar, grens gevalletje ; )

 • Frank uit Utrecht
  25 februari 2018

  your image Woonplaats: Utrecht Geslacht: man Leeftijd: 47 Situatie: single Hoi ik ben Frank en ik ben 46 jaar. Ik woon sinds kort in Utrecht en houd natuurlijk van lekker eten en ook het voorbereiden en koken van eten vind ik leuk om te doen. Ik houd van gezelligheid en samen koken. Verder vind ik dit ook een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen in Utrecht.  Alles wat we moeten weten over jou? Ik vind eigenlijk bijna alles lekker en wat ik niet ken, probeer ik graag uit. Kookniveau  Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.

 • Eloise uit Zeist
  26 februari 2018

  Ik zal er zijn voor de Kennismakingd borrel a.s. Vrijdag. Tot dan!

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen