Gezelligheid in Den Bosch - eetclub.nl
Gezelligheid in Den Bosch
Op zoek naar nieuwe leden

Tineke Romijnders, 's-Hertogenbosch
2021-06-09

Bekeken: 146

Aangemeld: 0

Gereageerd: 3

Hoi allemaal, Het lijkt mij erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen in Den Bosch. Ik ben 24 en houd van gezelligheid om mij heen. Van samen koken, borrellen, terrassen, wandelen of spelletjes spelen word ik erg blij! Jij ook? Laat het hieronder weten. :) Misschien doen we deze leuke activiteiten dadelijk samen in een groepje. Hopelijk tot snel! Tineke

Ideaal voor
man,vrouw , 20s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Maureen uit Berlicum
  7 June 2021

  Hi Tineke, heb je al een groepje verzameld? Ik sluit me graag aan!

  Tineke Romijnders uit 's-Hertogenbosch

  Leuk! Bedankt voor je reactie Maureen. Kun je jouw nummer sturen in een pb? Dan stuur ik je een appje en kunnen we binnenkort wat afspreken met een groepje. :)

 • Geertje Terhaerdt uit Vught
  8 June 2021

  Hee Tineke, Het lijkt me ook leuk om aan te sluiten! Ik ben zelf 23 en pas in Vught komen wonen. Het lijkt me leuk wat meer mensen in de omgeving te leren kennen om eens een terrasje te pakken, samen te eten of een rondje te wandelen! Groetjes, Geertje

  Tineke Romijnders uit 's-Hertogenbosch

  Hoi Geertje, Natuurlijk mag je aansluiten! Stuur je nummer maar in een pb als je wilt, dan voeg ik je toe aan de groepsapp. :)

 • Frederik uit Den Bosch
  9 June 2021

  Hoi Tineke, ik ben net een beetje te laat zie ik. Ik zou de volgende keer graag aansluiten. Ik ben in december in Den Bosch komen wonen en lijkt me ook leuk hier meer mensen te leren kennnen.

  Tineke Romijnders uit 's-Hertogenbosch

  Leuk! Ik stuur je even een pb! :)

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen