Hapjes & drankjes in de binnenstad - eetclub.nl
Hapjes & drankjes in de binnenstad
Op zoek naar nieuwe leden

Suzanne , Groningen
2019-02-02

Bekeken: 87

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hallo gezelligheidsmensen,
Ik ben Suzanne, 32 jaar en samenwonend in de binnenstad van Groningen.
Naast mijn fulltime baan in Groningen in het sociaal domein vind ik het gezellig om onder het genot van een hap en drankje in de stad gezellig te kletsen, spellen te spelen en zo nu en dan sportieve(re) activiteiten te ondernemen.
Spreekt jou dit aan, dan hoor ik het graag. 

Ideaal voor
vrouw , 20s, 30s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • an

  angela
  2 februari 2019

  Aangemeld

  Hoi Suzanne , Ik wil graag bij jouw eetclub omdat...het me erg gezellig lijkt om samen met een aantal lekker te gaan eten en gezellig een drankje nadien.

 • Miranda uit Groningen
  7 februari 2019

  Aangemeld

  Hoi Suzanne , Het lijkt me leuk om bij jouw eetclub aan te sluiten. Vorig jaar heb ik me al een keer aangemeld bij een eetclub. Dit vond ik super leuk! Helaas is de groep wel een beetje uit elkaar gegaan, maar heb ik wel 2 hele goede vriendinnen hieraan overgehouden. Toch vind ik het ook altijd heel leuk om iets met een groep te ondernemen en nieuwe mensen te leren kennen, dus vandaar mijn berichtje :). Ik woon ook in Groningen en ben 28 jaar. Ik werk als organisatieadviseur en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken, samen lekker te eten & wijntjes te drinken. Sporten, spelletjes spelen zoals 30 seconds of een dansje doen in de stad vind ik ook super leuk :). Liefs, Miranda

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen