Hapjes, drankjes, spelletjes, dansjes; kortom... - eetclub.nl
Hapjes, drankjes, spelletjes, dansjes; kortom gezelligheid
Op zoek naar nieuwe leden
El

Eline, Geldrop
2020-03-21

Bekeken: 127

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hoi allemaal, ik ben op zoek naar mensen in de omgeving Eindhoven/Geldrop die het gezellig vinden om een groepje te vormen om elke 3 a 4 weken een avondje af te spreken om samen te eten en er een leuke avond van te maken. Wel goed om te vermelden dat het meer voor de gezelligheid is dan omdat ik nou zo goed kan koken ;) Verder is belangrijk om te weten dat ik bij voorkeur vegetarisch eet. Spreekt dit jou aan of heb je een heel ander idee? Laat dan een berichtje achter!
Ideaal voor
man,vrouw , 20s, 30s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Mick uit Valkenswaard
  24 March 2020

  Aangemeld

  Hoi Eline, Ik zou graag bij je eetclub willen. Lijkt me ook leuk om met een groepje gezellig samen te eten en een leuke tijd te hebben. En heb geduld om te wachten tot het weer mag i.v.m. de maatregelen. Voorlopig alleen whatsappcontact vind ik ook al leuk. Ben zelf ook geen super goede kok hoor :). Vind praktisch en gezond koken wel belangrijk en eet ook vegetarisch. Sta er ook voor open om andere leuke dingen te doen. Iets drinken, leuke uitjes/activiteiten enzo. Groetjes, Mick.

 • Rik uit Eindhoven
  25 March 2020

  Aangemeld

  Hoi Eline, Lijkt me leuk om een groepje te vormen om samen leuke dingen te doen! Ik kook graag en eigenlijk altijd vegetarisch, dus dat spreekt me wel aan in jouw oproep. Maar ook iets afspreken zonder te koken is altijd een optie. Ik woon zelf in tongelre, dus niet heel ver van Geldrop. Met de huidige maatregelen kunnen we eerst niet afspreken, maar zou het wel leuk vinden om alvast via WhatsApp contact te maken. Groetjes, Rik

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen