Kook&Eet Club Lingestreek:... - eetclub.nl
Kook&Eet Club Lingestreek: Gorinchem/Leerdam/Beesd/Geldermalsen
Op zoek naar nieuwe leden

Linda ,
2019-02-11

Bekeken: 267

Aangemeld: 1

Gereageerd: 2

Wie woont er ook in de buurt van de mooie Linge en heeft zin om met een groepje (M/V 30-55jr) ongeveer eens in de twee maanden samen te koken, borrelen en eten?

Ik ben na een buitenlands avontuur sindskort woonachtig in (de omgeving van) Leerdam. Ik weet zeker dat zich hier ook kookclubenthousiastelingen bevinden, maar ik kan nog geen enkele oproep uit deze streek terugvinden op de site!

Het lijkt mij leuk een diverse groep samen te stellen; M/V, single of getrouwd, kinderen of niet... Met als uitgangspunten plezier, easy-going en culinaire broedplaats. Met het laatste bedoel ik dat we van alles kunnen uitproberen zonder dat we meteen sterrenchefs hoeven te immiteren. Laten we elkaar onder het genot van een glas wijn/bier/iets anders bijpassends helpen in de keuken en elkaar ondertussen beter leren kennen. 

Behalve bij en met elkaar eten kunnen we ook zo nu en dan een workshop volgen, of culinaire inspiratie opdoen in een van de restaurants in deze mooie streek. En mochten jullie andere ideeen hebben, vertel ze! 


Ideaal voor
man,vrouw , 30s, 40s, 50s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Ja

  Jacqueline uit Gorinchem
  20 February 2020

  Aangemeld

  Hoi Linda , Jouw oproep spreekt mij erg aan, ik ben een vrouw van 38 uit Gorinchem, samenwonend en geen kinderen en houdt ook ontzettend van koken en bakken. Ik ben ook al een tijdje op zoek naar mensen die dezelfde passie hebben en ongeveer 1x per maand / 2 maanden bij elkaar willen komen om lekker in de keuken te gaan staan maar ook om een workshop mee te volgen of inderdaad een nieuw restaurant uit te proberen. Heb je al een groep of ben je nog zoekende? Ik zou graag in contact met je willen komen. Groetjes, Jacqueline

 • Mireille uit West-Betuwe
  7 February 2020

  Hoi Linda, Jouw oproepje spreekt mij erg aan! Het is alweer even geleden dat je het hebt geplaatst, ben je al beginnen met een groepje of ben je nog op zoek?

 • Ja

  Jacqueline uit Gorinchem
  20 February 2020

  Hoi Linda, Jouw oproep spreekt mij erg aan, ik ben een vrouw van 38 uit Gorinchem, samenwonend en geen kinderen en houdt ook ontzettend van koken en bakken. Ik ben ook al een tijdje op zoek naar mensen die dezelfde passie hebben en ongeveer 1x per maand / 2 maanden bij elkaar willen komen om lekker in de keuken te gaan staan maar ook om een workshop mee te volgen of inderdaad een nieuw restaurant uit te proberen. Heb je al een groep of ben je nog zoekende? Ik zou graag in contact met je willen komen. Groetjes, Jacqueline

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen