Kook&Eet Club Lingestreek:... - eetclub.nl
Kook&Eet Club Lingestreek: Gorinchem/Leerdam/Beesd/Geldermalsen
Op zoek naar nieuwe leden

Linda ,
2019-02-11

Bekeken: 103

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Wie woont er ook in de buurt van de mooie Linge en heeft zin om met een groepje (M/V 30-55jr) ongeveer eens in de twee maanden samen te koken, borrelen en eten?

Ik ben na een buitenlands avontuur sindskort woonachtig in (de omgeving van) Leerdam. Ik weet zeker dat zich hier ook kookclubenthousiastelingen bevinden, maar ik kan nog geen enkele oproep uit deze streek terugvinden op de site!

Het lijkt mij leuk een diverse groep samen te stellen; M/V, single of getrouwd, kinderen of niet... Met als uitgangspunten plezier, easy-going en culinaire broedplaats. Met het laatste bedoel ik dat we van alles kunnen uitproberen zonder dat we meteen sterrenchefs hoeven te immiteren. Laten we elkaar onder het genot van een glas wijn/bier/iets anders bijpassends helpen in de keuken en elkaar ondertussen beter leren kennen. 

Behalve bij en met elkaar eten kunnen we ook zo nu en dan een workshop volgen, of culinaire inspiratie opdoen in een van de restaurants in deze mooie streek. En mochten jullie andere ideeen hebben, vertel ze! 


Ideaal voor
man,vrouw , 30s, 40s, 50s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

    Er zijn nog geen aanmeldingen of opmerkingen bij deze oproep. Ben jij de eerste?

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen