Lekker samen koken en eten! - eetclub.nl
Lekker samen koken en eten!
Op zoek naar nieuwe leden

Kelly , Arnhem
2019-01-22

Bekeken: 347

Aangemeld: 11

Gereageerd: 4

Hi, ik ben Kelly, 26 jaar en op zoek naar meiden die het gezellig vinden om af en toe samen te koken! Naast koken, lekker eten en wijn drinken sta ik ook open voor het ontdekken van nieuwe tentjes in Arnhem om gezellig samen te borrelen! Wie weet tot snel!! 

Ideaal voor
vrouw , 20s, 30s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Yvonne uit Arnhem
  27 januari 2019

  Aangemeld

  Hoi Kelly , Lijkt me leuk om eens wat met je te drinken of te borrelen! Stuur maar een privéberichtje als je daar zin in hebt!:-)

 • Daniel uit Arnhem
  4 februari 2019

  Aangemeld

  Hoi Kelly , Ik wil graag bij jouw eetclub omdat je een vroelijk beschrijfing gegeven heeft. Daar is heel veel lachen en posive energy. Happily my English is far better than my Dutch but I would like to work on it :-) Groetjes Daniel

 • Tom uit Arnhem
  13 februari 2019

  verzoek

  Hoi Kelly , Ik ben dan wel geen meid, maar wel gezellig en op zoek om nieuwe mensen te leren kennen. Als dat ook mag dan wil ik me graag aansluiten! Stuur maar een berichtje als dat kan. Groetjes Tom

 • MH Gerritse uit Arnhem
  17 februari 2019

  Aangemeld

  Hoi Kelly , Ik wil graag bij jouw eetclub omdat... Jouw oproep mij aanspreekt. Ik hou ook van koken en sta ervoor open om nieuwe mensen te ontmoeten

 • Annet uit Arnhem
  18 februari 2019

  Aangemeld

  Hoi Kelly , Ik wil graag bij jouw eetclub omdat het me leuk lijkt om gezellig wat af te spreken en te koken of te borrelen. Nieuwe restaurantjes ontdekken is ook altijd leuk!

 • Bernadette uit Arnhem
  20 februari 2019

  Aangemeld

  Hi Kelly, Ik weet niet of het nog kan / of er nog plek is, maar het lijkt me erg leuk om me aan te sluiten! Sinds een tijdje woon ik in Arnhem, maar ik heb nog niet veel mensen leren kennen. Lijkt me erg gezellig om met een leuke groep meiden af en toe samen te koken of een drankje te doen! Groet, Bernadette (23 jaar)

 • Linda uit Arnhem
  20 februari 2019

  Aangemeld

  Hoi Kelly , Hoe gaat het inmiddels met de eetclub? Het lijkt me leuk om me hierbij aan te sluiten! Groet, Linda

 • Angelien Sommers uit Didam
  3 maart 2019

  verzoek

  Hoi Kelly , Ik wil graag bij jouw eetclub omdat... Je profiel mij aanspreekt

 • Anke Wind uit Arnhem
  7 maart 2019

  verzoek

  Hoi Kelly , Het lijkt me leuk samen te koken, maar ook zeker om nieuwe plekken in Arnhem te ontdekken. Ik woon hier nog niet zo lang en ben nog bezig met het leren kennen van zowel stad als nieuwe mensen. Groeten Anke

 • Hilde uit Arnhem
  24 april 2019

  verzoek

  Hoi Kelly , Ik wil graag bij jouw eetclub omdat ik graag nieuwe mensen leer in kennen in Arnhem en dit lijkt mij een leuke groep :)

 • St

  Sterre uit Arnhem
  27 mei 2019

  verzoek

  Hoi Kelly, Het lijkt me leuk om aan te sluiten bij je eetclub! Ik woon al een tijdje in Arnhem, maar mijn sociale leven ligt vooral buiten Arnhem. Het lijkt me leuk om meer mensen te leren kennen hier. Ik ben een echte foodie, en altijd wel in voor gezelligheid!

 • MH Gerritse uit Arnhem
  16 februari 2019

  Hoi Kelly Ik zie dat je ook in Arnhem woont. Ik heb zeker interesse om nieuwe mensen te leren kennen hier in de buurt en kook kunsten uit te wisselen. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

  Kelly uit Arnhem

  Hi, Bedankt voor je berichtje. Mag ik je nummer dan kunnen we via whatsapp communiceren misschien handig? Ik denk als je je aanmeld, dat we dan prive berichen kunnen sturen, misschien handiger. Groetjes!

 • MH Gerritse uit Arnhem
  17 februari 2019

  Hoi Kelly Ik had een berichtje gestuurd met mijn nummer maar zag dat t openbaar staat en dat vind ik niet zo prettig. Ik heb mij aangemeld voor de eetclub. Als het goed is kunnen we nu privé bericht sturen?

 • MH Gerritse uit Arnhem
  18 februari 2019

  Hoi Kelly ik heb je een privé berichtje gestuurd met mijn nummer. :) heb je \'m binnen? Hoor het wel. groetjes Linda

  Kelly uit Arnhem

  Yes, heb gereageerd!

 • Angelien Sommers uit Didam
  3 maart 2019

  Hoi Kelly, Ik ben angelien en ik ben 29 jaar. Ik woon vlakbij arnhem. Ik vind het ook leuk om eten te koken, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat Je profiel mij aanspreekt. Ook vind ik het leuk om nieuwe tentjes te ontdekken of een wijntje te drinken. Groetjes, Angelien

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen