Lekker samen koken en eten! - eetclub.nl
Lekker samen koken en eten!
Op zoek naar nieuwe leden

Kelly , Arnhem
2019-01-22

Bekeken: 141

Aangemeld: 4

Gereageerd: 2

Hi, ik ben Kelly, 26 jaar en op zoek naar meiden die het gezellig vinden om af en toe samen te koken! Naast koken, lekker eten en wijn drinken sta ik ook open voor het ontdekken van nieuwe tentjes in Arnhem om gezellig samen te borrelen! Wie weet tot snel!! 

Ideaal voor
vrouw , 20s, 30s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Yvonne uit Arnhem
  27 januari 2019

  Aangemeld

  Hoi Kelly , Lijkt me leuk om eens wat met je te drinken of te borrelen! Stuur maar een privéberichtje als je daar zin in hebt!:-)

 • Daniel uit Arnhem
  4 februari 2019

  verzoek

  Hoi Kelly , Ik wil graag bij jouw eetclub omdat je een vroelijk beschrijfing gegeven heeft. Daar is heel veel lachen en posive energy. Happily my English is far better than my Dutch but I would like to work on it :-) Groetjes Daniel

 • Tom uit Arnhem
  13 februari 2019

  verzoek

  Hoi Kelly , Ik ben dan wel geen meid, maar wel gezellig en op zoek om nieuwe mensen te leren kennen. Als dat ook mag dan wil ik me graag aansluiten! Stuur maar een berichtje als dat kan. Groetjes Tom

 • MH Gerritse uit Arnhem
  17 februari 2019

  verzoek

  Hoi Kelly , Ik wil graag bij jouw eetclub omdat... Jouw oproep mij aanspreekt. Ik hou ook van koken en sta ervoor open om nieuwe mensen te ontmoeten

 • MH Gerritse uit Arnhem
  16 februari 2019

  Hoi Kelly Ik zie dat je ook in Arnhem woont. Ik heb zeker interesse om nieuwe mensen te leren kennen hier in de buurt en kook kunsten uit te wisselen. Je mag mij altijd een berichtje sturen.

  Kelly uit Arnhem

  Hi, Bedankt voor je berichtje. Mag ik je nummer dan kunnen we via whatsapp communiceren misschien handig? Ik denk als je je aanmeld, dat we dan prive berichen kunnen sturen, misschien handiger. Groetjes!

 • MH Gerritse uit Arnhem
  17 februari 2019

  Hoi Kelly Ik had een berichtje gestuurd met mijn nummer maar zag dat t openbaar staat en dat vind ik niet zo prettig. Ik heb mij aangemeld voor de eetclub. Als het goed is kunnen we nu privé bericht sturen?

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen