Utrechtse eters gezocht! (Mannen gezocht!) - eetclub.nl
Utrechtse eters gezocht! (Mannen gezocht!)
Op zoek naar nieuwe leden

Joost Koedijk, Utrecht
2021-09-04

Bekeken: 231

Aangemeld: 0

Gereageerd: 5

Hoi! Mijn naam is Joost en ik ben 26 jaar oud. Na een studie in Maastricht ben ik een half jaar geleden in Utrecht komen wonen. Vandaag ontdekte ik eetclub.nl en het lijkt me erg leuk om via dit platform nieuwe mensen te leren kennen. De oproep van Sonja en Jorine (Twee bourgondiërs..) sprak mij enorm aan, maar helaas zat die groep al vol. Vandaar mijn oproep om te kijken of we een nieuwe groep op kunnen starten. Het concept zal daarmee ook vergelijkbaar zijn:

- Ca. 1 keer per maand samen eten waarbij iedereen of een gedeelte van de personen een maaltijd volgens een bepaalde keuken organiseert

- Gedurende de maand kan er voor wie zin heeft worden afgesproken om samen te sporten/wandelen/borrelen etc.

- Voorkeur voor 23+ en werkenden in een groepje van 6-8 mensen

Als dit je aanspreekt, stuur dan een berichtje met informatie over jezelf en je telefoonnummer. Bij voldoende interesse maak ik een groep aan en kunnen we de eerste bijeenkomst plannen. Voor meer informatie over mij kan je een kijkje nemen op mijn profiel. Hopelijk tot snel!

Ideaal voor
man,vrouw , 20s, 30s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Karen uit Utrecht
  30 August 2021

  Hey Joost! Ik ben Karen, 25 jaar, en ik verhuis 10 september naar Utrecht! Zelf houd in heel erg van (vegetarisch) koken, maar ik vind het nog leuker om voor anderen te koken. Omdat ik nog niet veel mensen ken in Utrecht lijkt het mij erg leuk om me aan te sluiten bij een kookclubje zoals jij hierboven hebt beschreven! Als je meer over me wilt weten stuur me vooral even een berichtje! Groetjes, Karen

  Joost Koedijk uit Utrecht

  Hey Karin, leuk! Als je me je telefoonnummer stuurt plaatst ik je op de lijst! Ik ben nog op zoek naar zo'n 3-5 mensen. Zodra we compleet zijn maak ik een whatsappgroep aan om wat af te spreken. Tot dan :)

 • Janneke Bladt uit Utrecht
  4 September 2021

  Hi Joost, leuke oproep! Ik ben Janneke, 23 jaar oud en ik woon ondertussen al twee jaar in Utrecht. Ik vind het leuk om samen te koken eten en als het klikt ook eens te borrelen in de stad. Ook vind ik het leuk om samen met mensen op pad te gaan. Sluit me graag aan bij je groepje!

 • Melissa uit Houten
  4 September 2021

  Hey Joost! Ik ben Melissa, 25 jaar oud, en in juli verhuisd van Groningen naar Houten. Ik ken niet zo veel mensen in deze regio dus het lijkt me super om bij je groepje aan te sluiten! Ik vind (vegetarisch) koken heel leuk en houd vooral ook veel van bakken. Af en toe borrelen of wat leuks doen in de stad lijkt me ook tof!

 • Thomas uit Utrecht
  15 September 2021

  Hi Joost, leuke oproep! Als je nog mensen zoekt wil ik me graag aanmelden! Zelf ben ik 27 en woon samen met mijn vriendin en 2 katten. Zelf ben ik met veel vlees eten opgegroeid en wijk steeds vaker uit naar vegetarisch. Lijkt me leuk om samen te koken en nieuwe vega recepten te delen!

 • Martijn Hengeveld uit Utrecht
  18 September 2021

  Hey Joost! Ik sluit me graag aan bij je kookgroepje! Ik ben 25 jaar, gestudeerd in Groningen, en woon een klein jaartje in Utrecht. Het lijkt me leuk om zo'n 1x per maand met een groepje te koken / borrelen en elkaars keukenkunsten te mogen leren. Ik eet zelf ook vegetarisch. Hoor graag van je als je nog mensen zoekt om het groepje compleet te maken!

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen