Vega(n) wereldkeuken - eetclub.nl
Vega(n) wereldkeuken
Op zoek naar nieuwe leden

Lotte, Amersfoort
2019-11-13

Bekeken: 104

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hoi! 
Ik ben Lotte, ik woon sinds ongeveer 3 jaar in Amersfoort met mijn vrouw. Ik ben opgegroeid in de buurt van Haarlem, heb in Rotterdam gestudeerd en ben daarna hierheen verhuisd, dus mijn vrienden wonen overal en nergens. Lijkt me leuk om wat meer contacten in de buurt op te doen!
Ik vind het leuk om te koken en ben al lang vegetariër, sinds de afgelopen jaren probeer ik ook zoveel mogelijk veganistisch te eten (met wisselend succes). Daarnaast houd ik van reizen, lezen (zou ik meer willen doen), talen leren (Spaans & gebarentaal), probeer ik regelmatig te bewegen (maar dat lukt niet altijd), houd ik van creatief bezig zijn (tekenen, schilderen, klussen, kleding maken) en ben ik erg enthousiast over mijn moestuin :)
Zou superleuk zijn als mensen zich aangesproken voelen! 

Ideaal voor
man,vrouw , 20s, 30s, 40s

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

  • Ma

    Marriël uit Amersfoort
    1 december 2019

    verzoek

    Hoi Lotte, Superleuke oproep voor een eetclub! Ik woon ook pas kort in Amersfoort, eet vega en zoveel mogelijk veganistisch en ben op zoek naar gelijkgestemde, gezellige mensen voor inspiratie en gezelligheid! Zou het leuk vinden om bij jullie aan te sluiten als dat kan. Groet, Marriël

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen