Vrijmibo /spelletjes /gezelligheid in Groningen - eetclub.nl
Vrijmibo /spelletjes /gezelligheid in Groningen
Niet meer op zoek naar nieuwe leden

Natasja, Groningen
2019-01-02

Bekeken: 513

Aangemeld: 4

Gereageerd: 1

Hallo allemaal, 

Ik woon nu een jaartje in Groningen en het lijkt me leuk om een eetclubje te beginnen waarbij we 1 of 2 keer in de maand samen komen. Lekker koken en lekker een biertje of wijntje drinken. Beetje de vrijdagmiddagborrel doorzetten. Ik vind het verder leuk om misschien gezelschapsspellen zoals 30 seconds te spelen en af en toe ook een dansje te wagen. 

 

Ik ben 25 jaar en werk full time als ict consultant. In mijn vrije tijd ga ik graag zwemmen en sinds kort ook bootcamp. Ik vind het leuk om nieuwe gerechten te leren. Ik probeer zelf tegenwoordig steeds minder met pakjes te koken en ipv daarvan met lekkere verse ingedredienten te gebruiken. 

Ideaal voor
man,vrouw , 20s, 30s
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Het dieet van deze eetclub...
Ik eet alles
Wij koken met ingrediënten van..
Wereldkeuken
We krijgen inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • In

  Inge uit Groningen
  22 september 2018

  Aangemeld

  Hee Natasja! Wat een leuke oproep, ik meld me dan ook graag aan! Ik ben 23 en werkende in de communicatie. Ik houd van koken, van het uitproberen van nieuwe recepten met een klein gezond tintje, en ook van af en toe buiten de deur eten. Verder ben ik een kei in 30 seconds en sowieso fan van spelletjes, haha. Misschien tot snel! :)

 • Ellis de Regt uit Groningen
  28 september 2018

  Aangemeld

  Hoi Natasja, Wat een leuke oproep inderdaad! Ik ben 27 jaar en begin vanaf 8 oktober ook met een nieuwe baan. Ik hou verder van sporten en af en toe een dansje wagen vind ik ook leuk! Veel te weinig gedaan de laatste tijd;) Ook ik hou van spelletjes, alleen niet van 30 seconds, word altijd gestresst door die tijd hahaha. Ik meld me graag aan bij je groep! Groetjes Ellis.

 • Jo

  Joyce uit Groningen
  26 oktober 2018

  verzoek

  Hoi Natasja! Ik weet niet in hoeverre je nog steeds op zoek bent naar een eetclubje want je oproep is al van een maand geleden, maar ik dacht ik waag een gok haha. Ik ben Joyce, 24 jaar en woon al een tijdje in Groningen. Verder werk ik als pedagogisch hulpverlener in de jeugdzorg. Ik zat er al een tijdje over na te denken om bij een kookclub te gaan, omdat ik koken super leuk vind (eten eigenlijk nog leuker) en het altijd leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen. De dingen die je omschrijft, passen naar mijn idee wel goed bij me dus het lijkt me leuk om aan je club deel te nemen! Groetjes Joyce

 • Michelle uit Groningen
  30 oktober 2018

  verzoek

  Hi Natasja, Leuk bericht! Ik ben Michelle, ook 25 jaar en vanuit het zuiden hier komen wonen. Werk zelf als psycholoog hier in de provincie nadat ik hier mijn master ben gaan doen. Lijkt me leuk om eens te meeten! Ik ben zelf ook die hard 30 seconds fan (krijg daar dus echt dikke adrenaline van;) en lekker in de keuken staan met een wijntje en wat gezelschap. Zie dat er al een aantal hebben gereageerd. Is er al iets afgesproken? Weet sowieso nog niet zo goed hoe deze webiste precies werkt..:) Hoor graag van je! je kunt me bereiken op michelle.roijakkers@gmail.com Groetjes, Michelle

 • Lieke Visser uit Groningen
  16 januari 2019

  Hoi Natasja, Wat een leuke oproep, precies waar ik naar op zoek ben! Ik ben een klein jaar geleden vanuit Nijmegen naar Groningen verhuisd en zeker nog wel op zoek naar wat gezelligheid! Ik ben verpleegkundige en werk op dit moment ook in de stad. Ik vind het heerlijk om met een groepje gezellig te koken en kletsen met een drankje erbij en misschien wel in de stad te eindigen voor wat pasjes! Als ik jouw oproep en de andere reacties zo lees, denk ik dat deze kookclub heel goed bij mij past. Zijn jullie al eens samengekomen en past er misschien nog iemand bij in de groep? Ik hoor graag van je :).

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen