Wanted: Eetclubje! - eetclub.nl
Wanted: Eetclubje!
Op zoek naar nieuwe leden

Elisa, MAASBREE
2018-05-31

Bekeken: 20

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hey hey,

Sinds anderhalf jaar woon ik in Maasbree. Gezien ik hier weinig mensen ken en 1 van mijn hobbys eten/gezelligheid is, lijkt dit een perfecte oplossing!

Het lijkt me leuk om uiteindelijk een vast clubje van 4/6 mensen te hebben waarmee we 1/2 x per maand samen koken en eten. Daarnaast is het ook leuk om wellicht andere activiteiten te ondernemen zoals bv dansen, workshop, avondje uit....

Gezien ik nieuw ben hier en nog niet alles heb uitgevogeld... hoeft heus niet uit Maasbree te komen, straal van 15/20 km is top! Voor iedereen te doen qua afstand ;)

 

Ideaal voor
vrouw , 20s, 30s, 40s , single
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Het dieet van deze eetclub...
Ik eet alles
Wij koken met ingrediënten van..
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
We krijgen inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
We houden van koken met...
Grill
Stoofpan
Oven

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • Steffanie Eberson
  8 december 2017

  Aangemeld

  Hoi Elisa, Wat leuke oproep! ik herken me wel in je verhaal. Ik houd ook van koken en bakken, gezelligheid. Ik ben een jaar geleden weer in Venlo komen wonen. Vrienden die ik heb zitten verspreid door heel Nederland maar dicht bij huis zoek ik ook wat mensen om mee te koken, eten , of een avondje uit. Ik ben 31 jaar, heb ik vriend die in Wanssum woont. En werk in Best (bij Eindhoven) in de levensmiddelen industrie. Dusja haha overdag ook met eten bezig ;).No worries ik ben zeker geen topkok. Lijkt me leuk om eens samen te komen. groetjes, Steffanie

 • Pi

  Pim uit Roermond
  22 januari 2018

  Aangemeld

  Hoi Elisa, Ik woon nog maar net in roermond en ken weinig mensen hier in de buurt. Ik eet graag maar ben ook graag in de keuken bezig. Graag zou ik op deze manier nieuwe mensen leren kennen, nieuwe dingen in de keuken willen leren en lekker eten!

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen