Leuk clubje om mee samen te eten - eetclub.nl
Leuk clubje om mee samen te eten
Niet meer op zoek naar nieuwe leden

Sarissa en Joyce, Zwolle
2018-03-20

Bekeken: 355

Aangemeld: 5

Gereageerd: 5

Hallo gezellige voedsel liefhebbers!

Lijkt het je leuk om in Zwolle nieuwe mensen te onmoeten en samen te eten/bbq'en/uit eten te gaan? Deze twee meiden (Joyce, 23 jaar en Sarissa, 24 jaar) willen op deze manier nieuwe mensen leren kennen.  

Wij zijn allebei werkende, maar dit is natuurlijk geen eis voor andere leden. We vinden het allebei leuk om nieuwe dingen uit te proberen, foodfestivals te bezoeken, uit eten te gaan en lekker terrassen. 

Wees niet bang, wij zijn (helaas) ook  geen sterrenkoks. Iedereen is welkom of je dus kan koken of liever besteld. 

Lijkt het je leuk om je erbij te voegen? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk terug!

Ideaal voor
vrouw , 20s, 30s
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Het dieet van deze eetclub...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik eet alles
Wij koken met ingrediënten van..
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
We krijgen inspiratie uit...
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Mijn reizen

Meld je aan bij deze eetclub of stel een vraag

 • An

  Anita uit Zwolle
  22 maart 2018

  Aangemeld

  Hi Sarissa en Joyce, Wat een leuk oproepje! Ik (25 jaar) ben ongeveer een jaar geleden in Zwolle komen wonen voor mijn werk en ik wil hier ook graag nieuwe mensen leren kennen! Lijkt me erg leuk om met een vast groepje samen te koken en drankjes te doen in de stad (bijna weer tijd voor terrasjes ;)) Ook ik ben zeker geen 5-sterrenkok, maar ik hou er wel van om nieuwe recepten uit te proberen en ik hou natuurlijk van lekker eten ;) Lijkt me leuk om een keer kennis te maken! Groetjes Anita

 • Ma

  Manon
  26 maart 2018

  Aangemeld

  Hoi Sarissa en Joyce, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat...

 • Amy uit Zwolle
  2 april 2018

  Aangemeld

  Hoi Sarissa en Joyce, Ik zag jullie oproepje en het zou me leuk lijken om een keertje met een groep ergens een hapje te gaan doen! Ik woon nog niet zo lang in Zwolle en ken daardoor nog niet zoveel mensen. Via deze weg lijkt het me super leuk om met jullie in contact te komen. Groetjes Amy!

 • Es

  Esther uit Zwolle
  6 april 2018

  Aangemeld

  Ha Sarissa en Joyce, Ik vind dat plan van jullie helemaal top! Ik ben nog niet zo lang geleden van Utrecht naar Zwolle verhuisd. Nu lijkt het me erg leuk om af en toe met een groepje mensen samen te eten en zo ook wat nieuwe mensen te leren kennen. Ik hou van mooi weer, vliegen aan een paraglider, tennis, yoga en natuurlijk lekker eten! Picknick in het park ben ik ook voorstander van op warme dagen :-) Dus ik hoop dat we voor een proefdinertje kunnen gaan en ik me bij jullie kan aansluiten! Esther

 • Tessa Hekkelman uit Zwolle
  8 april 2018

  Aangemeld

  Hoi Sarissa en Joyce, Ik wil graag bij jouw eetclub omdat het me erg gezellig lijkt! Natuurlijk houd ik ook van eten en lijkt het me leuk om nieuwe mensen te ontmoeten!

 • Elsemiek Gerritzen uit Zwolle
  2 juni 2018

  Hi Sarissa & Joyce! Ik zou ook graag aansluiten bij jullie eetclub. Leer mij kennen in drie kernwoorden: goedlachs, bevlogen en altijd enthousiast. Of misschien moeten we er vier van maken, want ik ben dol op avontuur. Ik heb vorig jaar Lemelerveld, het dorp waarin ik ben opgegroeid, ingeruild voor de bruisende Hanzestad Zwolle. Op vrije dagen struin ik langs de stadsmuren, verwonder ik me over onontdekte slingerende zijstraatjes of open ik de jacht naar nieuwe Zwolse hotspots. Ik hou van nieuwe plekjes ontdekken zowel in Nederland als ver over de grenzen, een volle backpack, lachen, goede happen, rode wijn en het leven vieren. En juist die goede happen lijken me een goede aanvulling voor het aanmelden bij deze eetclub! Ik mag graag nieuwe mensen ontmoeten en kan genieten van lekker eten. Ik schrijf ook als gastredacteur bij het platform Indebuurt Zwolle. Ik zou een leuk artikel kunnen wijden aan De Eetclub :-). Eten hoeft voor mij niet per se duur te zijn, samen kokkerellen voor een leuk budget bij iemand thuis klinkt mij ook als muziek in de oren. Ik hoor het graag! Met lieve groet, Elsemiek Gerritzen

 • Lisette
  10 juli 2018

  Hai, is er nog een plekje vrij in deze eetclub? Hartelijke groet, Lisette

 • Shedia
  25 juli 2018

  Hey meiden. leuk oproepje! Is er toevallig nog plek vrij? Met mij in je clubje is er altijd eten op tafel haha. Hopelijk hoor ik wat van jullie. Nog succes!

 • Anne Schipper
  26 juli 2018

  Hey meiden wat een leuk oproepje ! Is er toevallig nog een plekje vrij voor deze meid van 28 jaar ? Groetjes Anne

 • Ma

  Marije
  14 november 2018

  Hi dames! Ik hoop dat jullie inmiddels een leuke club hebben en nog plek hebben voor een nieuw lid? :) groetjes Marije

Log in om je aan te melden of een vraag te stellen

Anderen bekeken ook deze oproepen