Hallo, ik ben Elisa
lid sinds december 2017
your image

Woonplaats: MAASBREE

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 32

Situatie: single

Gezien eten en alles daaromheen 1 van mijn hobbys is en ik in deze omgeving weinig mensen ken, lijkt het mij gezellig om een leuk eetclubje te creëren. Nieuwe mensen leren kennen en misschien zelfs mooie nieuwe vriendschappen opdoen
Alles wat we moeten weten over jou?
Gezien eten en alles daaromheen 1 van mijn hobbys is en ik in deze omgeving weinig mensen ken, lijkt het mij gezellig om een leuk eetclubje te creëren. Nieuwe mensen leren kennen en misschien zelfs mooie nieuwe vriendschappen opdoen
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik hou van koken met...
Grill
Stoofpan
Oven
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Oproepen

Wanted; Eetclubje & gezelligheid!

Elisa, Venlo
2018-05-31

Bekeken: 34

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Gezelligheid is gratis!

Een leuk clubje nieuwe mensen met een aantal gedeelde interesses zoals eten, koken, gezelligheid en ontspanning.

Naast samen koken en eten lijkt het mij ook gezellig om eens samen uit te gaan, drankjes en dansjes en of terrasje. Kortom, een leuk clubje om samen leuke dingen te doen! 

 

Wanted: Eetclubje!

Elisa, MAASBREE
2018-05-31

Bekeken: 19

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hey hey,

Sinds anderhalf jaar woon ik in Maasbree. Gezien ik hier weinig mensen ken en 1 van mijn hobbys eten/gezelligheid is, lijkt dit een perfecte oplossing!

Het lijkt me leuk om uiteindelijk een vast clubje van 4/6 mensen te hebben waarmee we 1/2 x per maand samen koken en eten. Daarnaast is het ook leuk om wellicht andere activiteiten te ondernemen zoals bv dansen, workshop, avondje uit....

Gezien ik nieuw ben hier en nog niet alles heb uitgevogeld... hoeft heus niet uit Maasbree te komen, straal van 15/20 km is top! Voor iedereen te doen qua afstand ;)

 

https://www.eetclub.nl

Eetclubje in regio Venlo-Venray 25-40 jr

Steffanie Eberson, 5912 jr
2018-05-31

Bekeken: 20

Aangemeld: 2

Gereageerd: 1

Hallo! Ik ben Steffanie (30) en een aantal maanden geleden naar wat omzweveringen weer terug komen wonen in Venlo. Graag zou ik meer mensen willen leren kennen die ook van lekker eten en koken houden. Ik ben ook werkzaam in de levenmiddelen industrie (met name op bakken) en kijk graag kookprogramma's. Ik zie me zelf zeke rneit als top kok en eten hoeft voor mij zeker niet hoogstaand te zijn. 

Verder houd ik van reizen, dansen (salsa en stijldansen) en toneel. Graag zou ik af en toe eens afspreken (1 á 2 keer per maand) om lekker te koken en te tafelen, ideëen & tips en mooie verhalen uit te wisselen. Verder sta ik ook open om naast eten en koken andere activiteiten te ondernemen zoals naar een concert, voorstelling, voor een wandeling of een drankje.