Hallo, ik ben Mandy
lid sinds January 2018
your image

Woonplaats: Haarlem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 37

Hi! Mijn vriendin en ik zijn onlangs in Haarlem komen wonen. We hebben samen met plezier in Amsterdam gewoond maar waren nu klaar voor een next level..letterlijk: een huis met een verdieping. Nu zitten onze vrienden nog in Amsterdam en we zouden het toch wel erg leuk vinden om samen ook in Haarlem een sociaal leven op te bouwen.
Alles wat we moeten weten over jou?
We zouden het leuk vinden om 1x in de 2 maanden te eten en te drinken met gezellige andere duo’s die zich in dezelfde levensfase bevinden. We houden van urenlang koken en goede wijn en zijn daar vooral in het weekend mee bezig naast sporten en het onderhouden van sociale contacten. Doordeweeks werkt Eef als woordvoerder bij een ministerie en ik ben projectmanager bij een reclamebureau in Amsterdam. Oja: en we gaan komende zomer trouwen! :)
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Gezellige duo’s in Haarlem gezocht rond de 30

Mandy, Haarlem
2018-01-28

Bekeken: 268

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

hi! 

Wij zijn Mandy en Eveline en wonen sinds een paar maanden in Haarlem. We zouden het leuk vinden om hier meer mensen te leren kennen en denken dat dat het beste gaat met lekker eten en goede wijn. 

Het idee is om 1 keer in de 2 maanden af te spreken voor een avondje lekker eten en drinken en wat slap geouwehoer. Niet te serieus, vooral gezellig!

https://www.eetclub.nl