Hallo, ik ben Inge
lid sinds February 2018
your image

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 33

Ik ben Inge, 27 jaar en net vanuit Groningen naar Zevenaar verhuisd om samen te gaan wonen. Ik werk als juf op een basisschool en volleybal en tennis in mijn vrije tijd.
Alles wat we moeten weten over jou?
-
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Oproepen

Eet(kook/drink/klets/spelletjes)clubleden in Arnhem gezocht ;)

Inge, Arnhem
2019-03-31

Bekeken: 634

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Houd je van lekker eten, drankjes drinken, kletsen en spelletjes spelen? Dan lijkt het me leuk je bij de eetclub te hebben!

Ik ben afgelopen januari voor mijn vriend vanuit Groningen naar Zevenaar verhuisd. De laatste maanden ben ik veel met mijn nieuwe werk en huis bezig geweest. Nu wordt het tijd om wat meer mensen te leren kennen.

Ik werk als juf op een basisschool en houdt van tennis en volleybal. Ook ben ik graag bezig met het plannen en uitzoeken van de volgende reis/vakantie. En natuurlijk ben ik gek opkoken en bakken!

https://www.eetclub.nl

Gezellige eetclub zoekt nieuwe leden :) 24-32 jaar

Si

Simone, Nijmegen
2018-01-31

Bekeken: 551

Aangemeld: 6

Gereageerd: 3

Hallo iedereen!

Wij (Sanne, Suzan, Yvonne en Simone) zijn op zoek naar leuke meiden/heren voor onze eetclub. Onze eetclub is ongeveer anderhalf jaar geleden ontstaan en het is nog steeds erg gezellig! Wij spreken ongeveer ééns per maand af en koken meestal bij iemand thuis, maar we gaan soms ook uit eten, naar de film of bijvoorbeeld naar een foodtruckfestival. Het draait niet om de lastigste recepten uit te proberen, maar vooral om de gezelligheid!

Het lijkt ons leuk om ons groepje wat uit te breiden, dus spreekt dit berichtje je aan: laat even wat horen :)

Groetjes!