Hallo, ik ben Mieke
lid sinds February 2018
your image

Woonplaats: Amersfoort

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 35

Hoi! Ik ben Mieke, 30 jaar en woon in Amersfoort. Ik houd onder andere van koken, bakken, spelletjes en badminton. Aangezien mijn vrienden door heel het land wonen lijkt het me leuk om ook in Amersfoort meer mensen te leren kennen. Het lijkt me gezellig om samen te eten of bijvoorbeeld ergens in Amersfoort wat te drinken, een spelletje te spelen, te pubquizzen, enzovoort.
Alles wat we moeten weten over jou?
Geen bijzonderheden.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Gezelligheid in Amersfoort

Mieke, Amersfoort
2019-06-08

Bekeken: 374

Aangemeld: 3

Gereageerd: 2

Hoi allemaal!

Wij zijn Rick en Mieke (26 en 30 jaar) en wij zijn een aantal maanden geleden een nieuw (eet)clubje begonnen. Helaas zijn er wat mensen uitgestapt waardoor we op zoek zijn naar nieuwe mensen (m/v) om het clubje aan te vullen tot ongeveer 5 personen. Het lijkt ons leuk om ongeveer eens in de maand af te spreken voor bijvoorbeeld een dinertje bij iemand thuis, uit eten te gaan, ergens wat te gaan drinken, een spelletjesavond te houden, etcetera.

Mocht dit je ook leuk lijken dan hopen we binnenkort kennis te maken! Het is denk het makkelijkst als je even met een privé berichtje reageert met je telefoonnummer erbij, dat spreekt wat makkelijker af.

 

Groetjes,

Rick en Mieke

Eetclub Amersfoort

Mieke, Hooglanderveen
2019-02-12

Bekeken: 868

Aangemeld: 5

Gereageerd: 5

Hoi allemaal!

Mijn naam is Mieke, 29 jaar en woon in Amersfoort. Het lijkt me leuk om in Amersfoort meer mensen te leren kennen. Ik hou ervan om voor mensen te koken en om bij andere mensen te eten :). Maar bijvoorbeeld ook om uit eten te gaan, iets te gaan drinken, spelletjes te spelen, pubquizzen, etc. 

Een tijdje geleden heb ik een clubje opgericht, helaas heeft dit geen stand gehouden. Ik vond het wel heel gezellig en het lijkt me dus leuk om weer een eetclubje op te richten. Ik zit zelf te denken aan 4/5 personen (m/v) en om bijvoorbeeld eens in de maand af te spreken.

 

Als bovenstaande je wat lijkt kunnen we misschien eens kennis maken!

 

Eetclub Amersfoort

Mieke, Amersfoort
2018-03-03

Bekeken: 646

Aangemeld: 7

Gereageerd: 1

Hoi allemaal!

Mijn naam is Mieke, 28 jaar en woon in Amersfoort. Het lijkt me leuk om in Amersfoort meer mensen te leren kennen. Ik hou ervan om voor mensen te koken en om bij andere mensen te eten :). Maar bijvoorbeeld ook om uit eten te gaan, iets te gaan drinken, spelletjes te spelen, pubquizzen, etc. 

Verder hou ik van bakken en normaal gesproken badminton ik graag maar dat kan ik momenteel door een blessure niet doen.

Als bovenstaande je wat lijkt kunnen we misschien eens kennis maken!

https://www.eetclub.nl