Hallo, ik ben Paula Jansen
lid sinds March 2018
your image

Woonplaats: Zwolle

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Hallo eetclubbers, Ik ben 28 jaar en woon nu een paar maanden in Zwolle. Aangezien ik hier nog niet veel mensen ken, ben ik op deze manier op zoek naar leuke mensen om mee te koken en eten, spelletjes spelen, borrelen et cetera. You get the drift, ik ben gewoon op zoek naar gezelligheid en misschien wel goede nieuwe vriendschappen! Zelf maak ik vaak dezelfde (simpele) gerechten, dus het lijkt me leuk weer eens wat nieuws te leren, en af en toe ook de eettentjes in de stad te verkennen. Dus ben jij op zoek naar hetzelfde, laat het weten!
Alles wat we moeten weten over jou?
Helaas, ik ben allergisch voor sommige soorten noten en fruit. Daarnaast staan zeevruchten en shrooms niet hoog op mijn lekker-eten-lijstje.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Kooktijdschriften
Oproepen

Gezocht: Gezelligheid, lekker eten & nieuwe recepten

Pa

Paula Jansen, Nijmegen
2018-04-20

Bekeken: 549

Aangemeld: 3

Gereageerd: 1

Hallo eetclubbers,

Ik ben Paula, 24 jaar, en studeer sinds dit collegejaar in Nijmegen. Maar aangezien al mijn vriendinnen nog in Groningen zitten, ben ik op zoek naar een groepje leuke mensen om regelmatig samen mee te koken en eten, borrelen, spelletjes doen, af en toe een eettentje in de stad opzoeken et cetera. Oftwel, gewoon veel gezelligheid en misschien wel goede nieuwe vriendschappen! Zelf kook ik meestal dezelfde (simpele) gerechten, dus het lijkt me leuk weer eens wat nieuwe recepten te ontdekken. 

Dus ben jij op zoek naar hetzelfde, laat het dan hieronder weten!

https://www.eetclub.nl