Hallo, ik ben Iris Borghuis
lid sinds maart 2018
your image

Woonplaats: Rotterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 22

Ik ben Iris en ik ben 22 jaar. Ik woon in Rotterdam maar ik kom uit Enschede en ben hier om Ergotherapie te studeren. Ik woon hier nu 2,5 jaar en voel mij toch een beetje eenzaam, vandaar dat ik een leuke eetclub zoek om bij te horen. Ik vind koken erg leuk en heb geluk dat mijn ouders er ook goed in waren anders was het nooit goed gekomen op kamers. In mijn vrije tijd volleybal ik, game ik en werk ik als buddy bij de bezorgservice \'Superbuddy\'. De laatste tijd vind ik het moeilijk motivatie te vinden om een lekkere uitgebreide maaltijd voor mezelf te bereiden, ik vind dat leuker om vóór mensen te doen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb helaas veel allergieën, sommige waarvan ik zeker weet dat het gevaarlijk is, maar ook sommige waarvan ik het in geen eeuwigheid heb geprobeerd en dus de mogelijkheid bestaat dat ik erover heen ben gegroeid. En dan nog een derde categorie, de categorie waar ik wel last van krijg maar waarvan het me niet weerhoudt het te eten. Ik kan écht geen noten, taugé, kerrie of fenegriek eten. Vroeger (nu weet ik niet) kon ik geen peulvruchten, geen wortelen en verschillende soorten fruit. Wat ik wel eet maar last van krijg zijn avocado (een klein beetje neem ik wel) en hummus (dus de kikkererwten) Wat betreft het fruit ben ik met een onderzoek bezig om te ontdekken wat ik wel kan verdragen, dusver weet ik dat ik druiven en mandarijnen kan eten, dus dat is niet overtuigend veel haha. Nu lijk ik vast op een verwend nest, maar trust me, ik heb het allemaal geprobeerd en ervaren. Praten over welke allergieën ik heb vind ik altijd erg vermoeiend, vond dit ook een erg lastig stuk te schrijven. Puur omdat het zo veel en onduidelijk is eigenlijk. Verder krijg ik mijn voedingsstoffen wel binnen, geen zorgen haha.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Topkoks
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Gezellig gezamenlijk koken en kletsen :) (en natuurlijk eten)

Iris Borghuis, Rotterdam
2018-03-13

Bekeken: 96

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Hoi! Ik ben Iris, 22 jaar, geboren en getogen in Enschede en woon nu 2,5 jaar in Rotterdam. Ondanks mijn vele allergieën zoek ik graag een leuke eetclub of start ik er een op met een aantal anderen.

Ik kook altijd heel graag en doe het nog liever met/voor meer mensen! Maar momenteel vind ik het koken voor mezelf steeds saaier en doe ik pas mijn best als ik iets voor anderen maak. Dus ik eet de laatste tijd nog al saaie dingen, je zal het vast herkennen haha. 

Een drankje gaat er bij mij zeker altijd in en ik houd altijd enorm van gezelligheid rond het tafelen. 

Ik hoop dat ik met jullie een leuke groep kan vinden zodat ik samen met jullie culinaire hoogstandjes kan maken om mijn saaie dieet te doorbreken haha.

Er zit geen niveau aan vast en wat mij betreft zijn alle leeftijden welkom, ik ben van mening dat je van iedereen iets kan leren en dat een gemixte groep juist interessant kan zijn.

https://www.eetclub.nl