Hallo, ik ben Amy
lid sinds april 2018
your image

Woonplaats: Zwolle

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 22

Ik woon sinds een paar maanden in Zwolle. Omdat eten een van mijn meest favoriete bezigheden is (van wie niet right ;)), lijkt het me leuk om via deze weg nieuwe mensen te leren kennen. Gewoon een avondje uit eten, samen koken of een drankje doen!
Alles wat we moeten weten over jou?
Not a big fan of witvis, maar voor de rest sta ik open voor veel! Groot fan van gekleurd eten; hoe meer groentjes hoe beter.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Sociale Media
TV-programma’s
Mijn vrienden
Oproepen

Eten met nieuwe vrienden :)

Amy, Zwolle
2018-04-02

Bekeken: 434

Aangemeld: 8

Gereageerd: 1

Hi!

Sinds een half jaar woon ik in Zwolle, en zoals veel anderen hier merk ik ook behoefte te hebben aan meer contacten. Ik ben 21, studeer op dit moment af (opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening) en werk daarnaast :) In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om de deur uit te gaan, dus het lijkt me tof om met ons soon-to-be groepje drankjes te doen of gewoon samen maaltijden te maken, om die vervolgens in het zonnetje op te eten. Hopelijk ontstaan hier nieuwe vriendschappen uit!

Het lijkt me leuk om regelmatig af te spreken; een paar keer per maand koken, of een drankje doen op het terras, zodat we elkaar goed leren kennen. (Uiteraard is een bioscoopbezoekje of foodfestival ook geen probleem).

Groetjes Amy!

https://www.eetclub.nl

Leuk clubje om mee samen te eten

Sarissa en Joyce, Zwolle
2018-03-20

Bekeken: 473

Aangemeld: 5

Gereageerd: 4

Hallo gezellige voedsel liefhebbers!

Lijkt het je leuk om in Zwolle nieuwe mensen te onmoeten en samen te eten/bbq'en/uit eten te gaan? Deze twee meiden (Joyce, 23 jaar en Sarissa, 24 jaar) willen op deze manier nieuwe mensen leren kennen.  

Wij zijn allebei werkende, maar dit is natuurlijk geen eis voor andere leden. We vinden het allebei leuk om nieuwe dingen uit te proberen, foodfestivals te bezoeken, uit eten te gaan en lekker terrassen. 

Wees niet bang, wij zijn (helaas) ook  geen sterrenkoks. Iedereen is welkom of je dus kan koken of liever besteld. 

Lijkt het je leuk om je erbij te voegen? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk terug!