Hallo, ik ben claudia
lid sinds april 2018
your image

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 37

Situatie: Relatie

ik hou van eten, koken, mooie wijnen en het allermeest van die passie delen met gezellige mensen. Ik ben pas verhuisd en het lijkt me leuk om zo ook mensen uit de regio te leren kennen om die passie te delen. Samen koken op regelmatige basis, leuke restaurants ontdekken of ideeen uitwisselen? Het lijkt mij allemaal leuk!
Alles wat we moeten weten over jou?
Heb nog niet ontdekt wat ik niet leuk vind en ben tot nu toe nergens allergisch voor!
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik hou van koken met...
Oven
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
TV-programma’s
Mijn reizen
Oproepen

samen eten in zeeland

cl

claudia,
2018-07-10

Bekeken: 79

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Sinds een tijdje woon ik in Zierikzee en omdat ik door de week best druk ben met werk komt het er niet echt van om nieuwe mensen te leren kennen.

Het lijkt me leuk met een aantal mensen op regelmatige basis samen te komen om de ene keer met/voor elkaar te koken en hierbij lekker te experimenteren met verschillende stijlen maar ook bv een leuk nieuw restaurant of culinair event in de regio te bezoeken. 

Kortom, ik sta voor veel open en het lijkt me leuk dit idee eerst eens met een paar mensen uit de buurt verder vorm te geven. 

 

https://www.eetclub.nl

Maandelijks samen koken

Jo

Jozina, Goes en omstreken
2018-05-31

Bekeken: 104

Aangemeld: 3

Gereageerd: 2

Hallo, 

leuk dat je mijn oproep leest. Ik ben een jonge dame van op dit moment 37 en zoek leeftijdsgenoten uit Goes en omstreken om samen te kokkerellen. (Oprichten van een kookclubje.)

Het lijkt me leuk om met een aantal mensen een kookclubje oprichten waar we met elkaar eens per maand een menu samen stellen en dat dan ergens of bij iemand thuis klaarmaken.

Waarschijnlijk hebben jullie net als ik veel ongebruikte kookboeken in de kast. Ik wil deze toch eens gaan gebruiken. Hoe dit verder vorm te geven, daar gaan we het in een groepsmail of groepsapp over hebben. 

Er zijn ook mogelijkheden voor borrelavonden, spelletjesavonden van kaartspellen tot gezelschapsspellen inclusief Twister etc. 

Laat het me weten als je interesse hebt. Ik hoor graag van je.