Hallo, ik ben Marie-Louise
lid sinds May 2018
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 45

Het lijkt mij leuk om meer mensen in Rotterdam te leren kennen en te genieten van de multiculti invloeden daar, bijvoorbeeld Aziatisch en Carabisch. Op termijn denk ik eraan om naar Rotterdam te verhuizen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Dieet: geen tarwe, tomaat, appel, hazelnoot, walnoot, pecannoot, kiwi, ananas
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Glutenvrij
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
TV-programma’s
Mijn reizen
Oproepen

Multiculti eetclub Rotterdam

Ma

Marie-Louise, Rotterdam
2018-05-18

Bekeken: 769

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Het lijkt me leuk om in Rotterdam een eetclubje te hebben om mee te koken, naar het park of markt te gaan of uit eten te gaan. Rotterdam is een diverse stad met veel culinaire en culturele invloeden. Het lijkt me leuk om die ook in de kookclub terug te zien. Relatie of single maakt niet uit, als je maar interesse in de wereldkeuken hebt. Zelf denk ik er op termijn aan om naar Rotterdam te verhuizen. 

https://www.eetclub.nl

Eetclub in Rotterdam 35-45 jaar

Ce

Cecile,
2018-07-03

Bekeken: 854

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Ik woon in het centrum van Rotterdam en wil graag een eetclub opstarten met diverse andere mensen in de leeftijdscategorie 35-45 jaar. Echter als je denkt dat je goed bij de eetclub zou passen en je past niet in deze leeftijdscategorie, aarzel dan niet om te reageren, want uit eigen ervaring weet ik dat ook dat een fijne klik kan opleveren De insteek van de eetclub is dat we ongeveer 1 keer per maand samen eten bij een van de leden van de eetclub. Als alternatief, lijkt het me ook erg leuk om af en toe samen een restaurant te bezoeken. Ik kijk er naar uit mensen te ontmoeten die ik anders niet zo snel zou tegen komen, omdat dit interessante gesprekken oplevert en soms ook nieuw inzichten, maar bovenal heel veel gezelligheid. Als je wilt aansluiten bij de eetclub, neem dan contact op met me en dan kunnen we nader kennismaken.

Mannen/vrouwen gezocht die mee wilen genieten van uitgebreid eten, een goed gesprek en lekkere drankjes

Ze

Zehra, Rotterdam
2018-05-07

Bekeken: 779

Aangemeld: 10

Gereageerd: 1

Hoi! 

Vind je het ook zo fijn om 's avonds na een drukke dag heerlijk te ontspannen met een uitgebreide, verrassende en gezonde maaltijd? Top, ik namelijk ook! Mijn naam is Zehra, 28 jaar en heb passie voor gezond koken en (ongezonde) baksels maken. Daarom ben ik op zoek naar mensen tussen de 25 en 40 jaar die in ieder geval 1x per maand samen willen koken/eigenhandig een maaltijd wil bereiden voor anderen. Dus ook passie voor koken, goede gesprekken en een goede wijn of lekker speciaalbiertje?