Hallo, ik ben Bart
lid sinds May 2018
your image

Woonplaats: Rotterdam

Geslacht: man

Leeftijd: 49

Laagdrempelige eetclub. We streven naar goede gerechten met lekkere wijnen en accepteren daarbij de missers die soms gemaakt worden.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet vrijwel alles. Alleen ingewanden en spruitjes sla ik over.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Mijn vrienden
Oproepen

Aanvulling gezocht voor een bestaande eetclub

Ba

Bart, Rotterdam en directe omgeving
2018-05-24

Bekeken: 454

Aangemeld: 2

Gereageerd: 1

Er is een plekje vrij in onze eetclub! Wij (twee stellen met kinderen) zijn op zoek naar een derde stel met kinderen in de leeftijd van 0-10 jaar. 

THEMA: We proberen elke 1-2 maanden samen te komen waarbij de steeds wisselende organisator het thema bedenkt en het hoofdgerecht verzorgd. De overige stellen verzorgen dan het voorgerecht en het nagerecht in de keuken van de organisator en natuurlijk ook de bijpassende drankjes.

NIVEAU: We proberen onszelf uit te dagen, dus we gaan wel wat verder dan de studentenprak. Je hoeft je echter niet te schamen als je gerecht niet direct bij Parkheuvel op de kaart kan. Ook wij hebben enkele missers op onze naam staan. Het belangrijkste is het plezier in koken en samen nieuwe gerechten proberen. 

KINDEREN: Onze kinderen (3 stuks en 1 stuk in de leeftijd van 2-7) zijn er gewoon bij en krijgen voordat wij beginnen iets makkelijks te eten. Daarna houden ze zichzelf bezig of zetten we een film op. Het zorgt voor extra gezelligheid, maar ook drukte. Daar moet je dus tegen kunnen en daarom zijn we ook op zoek naar een stel met kinderen in dezelfde leeftijd.

ACHTERGROND: Wie jij bent en wat jij doet, is niet zo heel erg belangrijk. Wij verschillen ook veel van elkaar, maar dat maakt het juist leuk. Wij zijn geen enge mensen, hebben normale banen en huizen (vinden wij zelf) en houden gewoon van samen koken en samen eten. We hebben al veel samen besproken en samen meegemaakt en zijn benieuwd naar jullie achtergrond en verhalen. Als je het toch eng vindt, is er altijd de mogelijkheid om eerst op een neutrale plek af te spreken.

LOCATIE: De twee huidige locaties zijn nu grofweg Noordoost Rotterdam en omgeving Centrum. Een stukje rijden vinden wij niet erg. Zuidplas, Lansingerland en Capelle zijn voor ons ook een optie.

Nieuwsgierig? Wij ook! Laat dus wat van je horen.

https://www.eetclub.nl