Hallo, ik ben Bianca
lid sinds May 2018
your image

Woonplaats: Enschede

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 34

Ik woon samen met mijn drie katten in Enschede. Momenteel ben ik met een deeltijd HBO studie bezig en daarnaast werk in bijna fulltime in de machinebouw. Ik hou van eten, koken en bakken. Verder vind ik het leuk om in de tuin te werken. Mijn bedoeling voor de tuin is om er een permacultuurtuin van te maken. Elk jaar heb ik een moestuintje, waarbij jammer genoeg lang niet alles smaakt of opkomt zoals ik zou willen. Dus hier ben ik nog mee aan het experimenteren. Ik wil graag nieuwe mensen leren kennen en nieuwe smaken uitproberen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust geen tomatensoep. Verder eet ik ongeveer alles.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
TV-programma’s
Oproepen

Eet/kookclubje in twente, om nieuwe smaken te ontdekken

Bianca, Enschede
2019-12-31

Bekeken: 466

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Hallo,

Ik zal mij even voorstellen mijn naam is Bianca. Ik ben dol op eten, koken en bakken. Sinds het afgelopen jaar staan er bij mij verse kruiden in de tuin waar ik mee aan het experimenteren ben met hoe ik ze kan verwerken in mijn gerechten. Ik vind het leuk om andere smaken uit te proberen in de keuken.

 Ik heb al een tijdje het idee om een eet/kookclubje te beginnen, maar door het veranderen van baan en het beginnen aan een studie was het idee even weggezakt. 

Het idee is om 1 keer in de maand samen te eten en te koken. Mocht er interesse zijn naar vaker in de maand is dit ook mogelijk. Het liefst op een vrijdag- of zaterdagavond in verband met mijn huiswerk. 

https://www.eetclub.nl