Hallo, ik ben Edith
lid sinds juni 2018
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 22

Situatie: single

Hoi! Ik ben Edith, 22 jaar en ik ben een paar maandjes geleden verhuisd naar Arnhem. Het lijkt het mij erg leuk om wat nieuwe mensen te leren kennen in mijn nieuwe woonplaats, zodat we af en toe samen kunnen eten of iets gezelligs kunnen doen in deze mooie stad! :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben zoekend vegetariër en eet stiekem nog wel vis.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Oproepen

Een gezellige eetclub in Arnhem (20-25 jaar)

Edith, Arnhem
2018-06-12

Bekeken: 41

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi! Ik ben Edith, 22 jaar en ik woon sinds een paar maandjes in Arnhem. Het lijkt me erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen en af en toe gezellig samen te eten. Ik ben vast niet de enige die redelijk vaak alleen aan tafel zit…. Dát moet toch anders kunnen ;) 

Ik zal maar gelijk bekennen dat ik geen topkok ben, gezelligheid staat bij dit eetclubje dus voorop. Ik vind het leuk om zelf te koken, maar vind het ook heerlijk om de stad in te gaan en nieuwe tentjes te ontdekken!

Zelf eet ik sinds kort geen vlees meer (wel vis!). Maar laat je niet tegenhouden als je liever iets met vlees eet hoor, dan pluk ik het er gewoon uit haha. 

Dus ben je tussen de 20-25 jaar en lijkt het je leuk om met een clubje gezellige mensen nieuwe recepten en/of leuke tentjes in het mooie Arnhem te ontdekken? Dan zie ik uit naar je berichtje!

Wie weet tot snel, dan proosten we op een gezellige avond!

Groetjes!

https://www.eetclub.nl