Hallo, ik ben Milou
lid sinds juni 2018
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29

Hoi! Milou dus, 28 jaar en ik maak tv-programmas in Hilversum. Verder geboren en getogen Nijmegenaar en na een uitstap van 8 jaar naar de randstad weer terug in mijn oude nest, waar ik hoor! Eten is het eerste en het laatste waar ik aan denk op een dag, dus het lijkt me leuk die liefde te combineren met een aantal gezellige nieuwe mensen. Ik ben zeker geen topkok maar wel een enthousiaste proever. Een spelletjesavond of een movienight is ook altijd goed. Leuk als we interesses delen: reizen, buitenfeestjes, dansen, schrijven, film (van arthouse tot horror), muziek (al kan ik nooit namen onthouden), cultuur (lekker breed), roadtrips maken, mensen kijken, zon absorberen. Verder hou ik van open-minded mensen die zichzelf niet altijd serieus nemen, vragen stellen en net zo nieuwsgierig zijn als ik.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik probeer mijn smaakpalet uit de breiden en sta open voor van alles. Zelf houd ik erg van aziatisch. Groot gebrek: ik lust geen rauwe tomaat.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Oproepen

Eten & nieuwe contacten

Milou, Nijmegen
2018-06-11

Bekeken: 548

Aangemeld: 11

Gereageerd: 5

Hoi! Ik ben Milou, 28 jaar en ik hou van lekker eten en levenslustige mensen. Eten is het eerste en het laatste waar ik aan denk op een dag, dus het lijkt me leuk die liefde te combineren met een aantal gezellige nieuwe mensen. Ik ben zeker geen topkok maar wel een enthousiaste proever. 

Ik zoek een groepje van 4 tot 6, man/vrouw, leeftijd 25-35, waarbij het koken niet voorop staat maar een interessante en gezellige avond wel. Ik eet in principe alles, op wat gekke dingen dingen na, en sta open voor vegetarisch/veganistisch. Een spelletjesavond of een movienight is ook altijd muy bueno. Wie weet kunnen er wel vriendschappen ontstaan boven het monopolybord en met een tapas in 't vuistje.

Leuk als we interesses delen: reizen, buitenfeestjes, dansen, schrijven, film (van arthouse tot horror), muziek (al kan ik nooit namen onthouden), cultuur (lekker breed), roadtrips maken, mensen kijken, zon absorberen. Verder hou ik van open-minded mensen die zichzelf niet altijd serieus nemen, vragen stellen en net zo nieuwsgierig zijn als ik. 

https://www.eetclub.nl