Hallo, ik ben Joep
lid sinds June 2018
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: man

Leeftijd: 31

Laat ik het maar even kort en bondig houden: Ik woon in Nijmegen, ga na de zomer studeren en vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Mijn huidige werkzaamheden zijn IT-gerelateerd maar ik sta open voor andere dingen. De Aziatische keuken spreekt mij erg aan maar ook de Italiaanse en Zuid-Amerikaanse keuken. Wellicht is er nog veel op eetgebied dat ik niet heb ontdekt. Kruiden geen bezwaar, zolang het maar niet te pittig word.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet geen varkensvlees (dat heeft met allergie te maken), zalm, makreel, paling, etc. vind ik totaal niet lekker. Witvis (zoals Tilapia en Botervis) zijn dan wel weer oke, net als garnalen, kreeft en inktvis. Behalve witlof heb ik nagenoeg nergens bezwaar tegen. Het hoeft niet bij koken te blijven, nieuwe mensen leren kennen is altijd leuk.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Oproepen

Eetclub Nijmegen (25 - 38 jaar)

Jo

Joep, Nijmegen
2020-03-11

Bekeken: 308

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Samen koken is altijd leuker dan alleen! Als je ook nog eens open staat voor nieuwe contacten is dit wellicht een eetclub waarbij je je thuis zou kunnen voelen. Ik heb de leeftijdscategorie expliciet in de titel genoemd omdat ik het prettiger vind met leeftijdsgenoten.

Uiteraard kunnen we samen koken en nieuwe gerechten uitproberen of juist gerechten die we al kennen. Mochten we op meer gebieden een klik hebben dan is dat mooi meegenomen.

https://www.eetclub.nl