Hallo, ik ben Sofie
lid sinds juli 2018
your image

Woonplaats: Den Haag

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 25

Omdat ik nog niet zo lang in Den Haag woon, lijkt het me leuk wat fijne mensen te ontmoeten. Zelf ben ik 24 jaar, dus het zou gezellig zijn als jij ook een beetje in dezelfde leeftijdsfase zit! Ik ben gek op eten, terrasjes pakken en naar het strand gaan.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust alles!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Gezelligheid in Den Haag

Sofie, Den Haag
2019-01-30

Bekeken: 561

Aangemeld: 11

Gereageerd: 2

Ha allemaal! Ik ben Sofie, 24 jaar en woon nog niet zo lang in Den Haag. Vandaar dat het me leuk lijkt wat spontane, gezellige mensen te ontmoeten om af en toe iets leuks mee te doen.

Houd jij van lekker eten, strand, festivals, feestjes en terrasjes doen?! Laat dan een berichtje achter met wat info over jezelf!

Liefs, Sofie

https://www.eetclub.nl

Je kent ze wel: 27 jarige, net werkende juppen die graag een sociaal cluppie vormen in Den Haag!

La

Laura,
2018-10-04

Bekeken: 252

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Hallo!

Ik ben Laura en (jaja uit de titel) 27 jaar. Ik werk in Amsterdam, en woon zoals velen van jullie met liefde in het mooie Den Haag! Ik hou enorm van koken voor gezelschap en van eten buiten de deur.

Aangezien (bijna alle) vrienden/collega’s in Amsterdam wonen, ben ik daar vaak te vinden. Echter valt er zo veel leuks te ontdekken in Den Haag! Of het nou thuis is met leuke nieuwe mensen, of in een van de vele restaurantjes of barretjes, ik zou het graag met een paar leuke mensen ontdekken.

Spreekt jou dit aan? En ben jij ook iemand die houdt van een borrel/etentje/wellicht een feestje op zn tijd maar óok degene die houdt van goede gesprekken op de bank? Dan zeg ik: laten we die bucketlist van restaurantjes incl onze thuis restaurantjes samen afstrepen!

Ben benieuwd! Groetjes, Laura