Hallo, ik ben Alys
lid sinds August 2018
your image

Geslacht: vrouw

Graag wil ik via deze weg nieuwe mensen ontmoeten die ook heerlijk kunnen genieten van een avondje uiteten of een heerlijk drankje! Ik ben 29 jaar oud en werkzaam als docent binnen een mbo instelling en woon samen met mijn vriend. Wij hebben geen kinderen. Ik woon in Haarlem en ken aardig wat leuke eettentjes, toch kom ik er niet vaak omdat de mensen in mijn omgeving niet altijd alles lekker vinden en niet open staan voor nieuwe eettentjes. . Ik kan zelf redelijk koken en sta open voor verbetering, samen een avond je koken zou ik dus ook leuk vinden. Liefst zoek in meiden die dus gezellig op stap willen, lekker eten en drankje doen (omgeving Haarlem), het liefst dames ook zonder kinderen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust veel en heb geen allergieën.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Familierecepten
Websites en Blogs
Oproepen

Nieuwe gezellige mensen te ontmoeten omg. Haarlem

Al

Alys,
2018-08-19

Bekeken: 402

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Via deze weg hoop ik  nieuwe gezellige mensen te ontmoeten die ook heerlijk kunnen genieten van een avondje uiteten of een drankje! Ik ben 29 jaar oud, woon in Haarlem en werkzaam als docent binnen een mbo instelling. Ik woon samen met mijn vriend. Wij hebben geen kinderen. Helaas vindn de mensen in mijn omgeving niet altijd alles lekker en staan niet altijd open nieuwe eettentjes. . Ik kan zelf redelijk koken en sta open voor verbetering, samen een avond je koken zou ik dus ook leuk vinden. Liefst zoek in meiden die dus gezellig op stap willen, lekker eten en drankje doen (omgeving Haarlem).

Nieuwe mensen leren kennen omgeving Haarlem en heerlijk eten

Al

Alys,
2018-08-05

Bekeken: 334

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Graag wil ik via deze weg nieuwe mensen ontmoeten die ook heerlijk kunnen genieten van een avondje uiteten of een heerlijk drankje! Ik ben 29 jaar oud en werkzaam als docent binnen een mbo instelling en woon samen met mijn vriend. Wij hebben geen kinderen. Ik woon in Haarlem en ken aardig wat leuke eettentjes, toch kom ik er niet vaak omdat de mensen in mijn omgeving niet altijd alles lekker vinden en niet open staan voor nieuwe eettentjes. . Ik kan zelf matig koken maar vind het wel leuk en sta open voor tips en tops. Samen een avondje koken zou ik dus ook erg leuk vinden. Ik  zoek dus dames die van gezelligheid houden, gezellig op stap willen, terrasje pakken, lekker eten en drankje doen.

https://www.eetclub.nl