Hallo, ik ben Annika van der Luit
lid sinds augustus 2018
your image

Woonplaats: Den Haag

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 33

Ik ben een gezellige, spontane en sociale vrouw van 33. Ik woon nu bijna 3 jaar in Den Haag met veel plezier. Zoals ik bij velen lees, mis ik ook leuke contacten in Den Haag om spontane uitjes mee te plannen. Door het hele land heb ik erg veel vrienden en vriendinnen en ik heb een aantal gezellige collega\'s in Den Haag, maar juist in je eigen woonplaats is het belangrijk om contacten te hebben. Ook omdat ik merk dat steeds meer vriendinnen kinderen krijgen of vaak met hun partner dingen doen op de momenten dat ik ook graag op pad wil. Ik ben 33, maar gedraag me 10 jaar jonger :) Lijkt me leuk nieuwe mensen te ontmoeten! Liefs Ann
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben graag op het strand, gek op wijntjes drinken op terrasjes en in de stad. Ik ontmoet graag nieuwe mensen en ben gek op festivals!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Oproepen

Dansjes, etentjes & drankjes

Annika van der Luit,
2019-02-18

Bekeken: 190

Aangemeld: 6

Gereageerd: 4

Joeee jongens en meiden,

Langere tijd geleden was ik even actief op deze site, maar er is niets uitgekomen helaas. 

Ik ben 33 jaar en woon bijna 3 jaar in Den Haag. Ik ben enorm sociaal en gek op gezelligheid. Bij mij is het niet het probleem dat ik weinig mensen ken, maar vooral dat ze in een andere fase zitten. Ik ga graag op stap, biertjes of wijntjes drinken, leuke restaurantjes ontdekken  en ik pak nog regelmatig een festival of feestje. Ook zou ik een zomers strand maatje heel chill vinden :) Ik woon niet voor niets zo dicht bij het strand.

Ik mis gewoon wat spontane contacten in mijn woonplaats om mee af te spreken. 

Als je wat jonger bent maakt me dat niet uit. Zelf heb ik ook nog een aantal vriendinnen die zo'n 8 jaar jonger zijn, maar die wonen helaas ook niet in Den Haag. 

Lijkt me super leuk om reacties te ontvangen :)

Liefs Annika 

https://www.eetclub.nl

Gezellige mensen in Delft/ Den Haag

Anouk,
2019-01-17

Bekeken: 218

Aangemeld: 7

Gereageerd: 0

Hi allemaal,

Ik zal mij even voorstellen:)! Ik ben Anouk, 27 jaar en werkzaam in Den Haag.

Sinds kort woon ik samen met mijn vriend in Delft en mis ik mijn vrienden vanuit mijn vorige woonplaats. Ik zou het leuk vinden om hier gezellige nieuwe mensen te leren kennen.

Natuurlijk om lekker mee te koken maar ook bijvoorbeeld voor een avondje sporten, winkelen, of terrasjes pakken ben ik van de partij!

In alle eerlijkheid ik ben geen hoogstaande kok maar ik vind het leuk om nieuwe recepten te proberen en vooral uit eten te gaan bij een goed restaurant (ook valt hier spaanse tapas onder:P).

Misschien tot snel!