Hallo, ik ben Maaike
lid sinds August 2018
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 36

Ik ben 30 en ik werk in het middelbaar onderwijs als docent levensbeschouwing. Ik houd van koken en bakken en heb daarnaast behoefte aan wat nieuwe mensen in mijn leven. Het lijkt me ideaal om deze twee dingen te combineren! Het hoeft wat mij betreft niet hoogstaand culinair, maar nieuwe dingen uitproberen vind ik wel leuk. Ook sta ik open voor andere activiteiten, naar de stad of een film zien bijvoorbeeld.
Alles wat we moeten weten over jou?
Niks bijzonders eigenlijk!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Kooktijdschriften
Oproepen

Eat, drink, laugh...repeat! Eetclub zoekt versterking!

Ma

Maaike, Arnhem
2019-08-26

Bekeken: 409

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hoi!

Wij hebben een eetclub van vrouwen van eind 20/begin 30 uit (de omgeving van) Arnhem. We zijn meestal met 3 of 4 op een avond en zouden het leuk vinden om wat uit te breiden. 

We komen afwisselend elke laatste vrijdag of laatste zondag van de maand bij elkaar. Meestal kiezen we een thema en maakt iedereen iets lekkers. Dat mag zo culinair zijn als je zelf wilt en waar je maar tijd voor hebt. Het gaat ons vooral om de gezelligheid. We zijn ook in voor spontane acties tussendoor of het bezoeken van een foodfestival, nieuw restaurantje of een avondje stappen. Als je zelf nog andere ideeen hebt is dat natuurlijk alleen maar leuk! 

Dus, als dit jou ook aanspreekt horen we graag van je! 

Groetjes, Maaike 

Gezelligheid en lekker eten omgeving Arnhem

Ma

Maaike, Arnhem
2019-01-10

Bekeken: 581

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Hello! 

Ik had een tijdje terug een oproepje geplaatst en dat heeft al geleid tot 2 aanmeldingen maar we zouden het leuk vinden om nog een paar mensen erbij te hebben.

We zijn nu dus met 3 vrouwen van rond de 30 die houden van koken, lekker eten en gezelligheid. We zijn ook in voor andere leuke dingen ondernemen in de omgeving van Arnhem. Dus heb je ook zin om met ons lekker te eten of iets anders leuks te doen meld je dan aan (m/v, 25-40 Jr)! Frequentie, activiteiten, opzet,alles kan nog in overleg! 

We kijken uit naar jullie berichtjes. 

Eetclub Arnhem (25 - 40 jaar )

Ma

Maaike, Arnhem
2018-12-19

Bekeken: 604

Aangemeld: 3

Gereageerd: 1

Hello! Ik wil graag een eetclub oprichten in Arnhem. Ik woon hier al een tijdje maar heb behoefte aan nieuwe sociale contacten. Volgens mij is een maaltijd een uitstekende manier om die op te doen! Ik houd van koken maar het moet wel relaxt blijven ;) daarnaast vind ik het ook leuk om ergens te gaan eten, een wijn-spijswandeling te doen oid, en ben houd ik ook van terrasjes pakken, een film zien of de stad ingaan. Ik ben zelf 31 en docent in het VO.

ik hoor graag van jullie! 

https://www.eetclub.nl

Foodies Elst/Arnhem

Karin , Elst
2019-01-30

Bekeken: 860

Aangemeld: 3

Gereageerd: 1

Hoi! Ik ben Karin, 32 lentes jong en ik ben pas komen wonen in Elst.

Met de kerst weer achter de rug bedacht ik mij dat ik het heel leuk zou vinden om elke maand samen te komen met een leuke groep mensen, om samen te koken en samen te genieten van heerlijk eten en lekkere wijntjes.

Ik hou van verse voedingsmiddelen en bewust eten, met een luxe twist. Ik kan zelf niet goed tegen lactose, maar mijn ervaring is dat het heel makkelijk te vervangen is voor andere dingen zonder verlies van smaak.

Een clubje van 6 man tussen de 20-40 lijkt mij leuk. Ik heb ruimte om het bij mij te organiseren, maar we kunnen ook rouleren van locatie. 

Join the club ;)

Vegan(tarisch) eetclub omgeving Arnhem

Natasha Flores, Huissen
2018-12-27

Bekeken: 631

Aangemeld: 7

Gereageerd: 1

Gezellige groep mensen die van een hapje en dankje houden. In de leeftijd van 25 tot 35 jaar oud.

Graag zou ik mijn veganistische/vegatarische kookkunsten uitbreiden. Daarnaast zou ik het leuk vinden om als groep ook andere leuken dingen te doen zoals: naar de bioscoop, concerten, dansen, bordspellen spelen, etc.

We bepalen samen hoe vaak we samen komen.

Eat, drink, laugh...repeat! 25-40 Arnhem eo

Iris, Velp
2019-02-18

Bekeken: 789

Aangemeld: 5

Gereageerd: 2

De winter komt er weer aan. Tijd om naar binnen te gaan, verwarmende drankjes, winterkost en gezelligheid...lekker! 

Het idee voor deze eetclub is eens per maand samen te komen. Dat kan bij iemand thuis (ieder neemt een gerecht/hapje mee, bij voorkeur iets verrassends en de host zorgt voor drankjes) of we gaan eropuit om restaurantjes of food-festivals te ontdekken :-).

Ik woon in Velp vlakbij Arnhem, 32 jaar en ik woon samen met mijn vriend en parttime honden. Ik houd enorm van eten maar koken hoort daar natuurlijk ook bij en dat doe ik ook graag! Wel vind ik een 3 gangen menu maken voor een groep altijd wat overweldigend en lijkt het mij fijner om eens per maand 1 bijzonder gerecht/hapje te maken. 

Dus dat is het idee...ik hoor graag wie ervoor in is :-)