Hallo, ik ben Matthijs
lid sinds September 2018
your image

Woonplaats: Oss

Geslacht: man

Leeftijd: 36

Hallo, Mijn naam is Matthijs (35 jaar). Ben je net zoals ik gek op wijn en lekker eten? Vind je het leuk om nieuwe smaken en wijnen te ontdekken of om gewoon gezellig bij te kletsen? Stuur dan gerust een berichtje en wie weet ontstaat er een leuk clubje! Voor mij ligt de nadruk vooral op gezelligheid. Ik vind het erg gaaf of lekker te koken, maar een sterrenkok zal ik nooit worden.
Alles wat we moeten weten over jou?
..
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Topkoks
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Gezelligheidsclubje regio Oss / Den Bosch / Uden

Matthijs, Oss / Den Bosch / Uden
2020-04-02

Bekeken: 165

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hallo, Mijn naam is Matthijs (35 jaar). Ben je net zoals ik gek op wijn en lekker eten? Vind je het leuk om nieuwe smaken en wijnen te ontdekken of om gewoon gezellig bij te kletsen? Stuur dan gerust een berichtje en wie weet ontstaat er een leuk clubje! Voor mij ligt de nadruk vooral op gezelligheid. Ik vind het erg gaaf of lekker te koken, maar een sterrenkok zal ik nooit worden. Gezien de huidige situatie is het leuk alvast wat mensen te verzamelen. De eerste keer samenkomen moeten we later bezien met elkaar. Groet, Matthijs

https://www.eetclub.nl

Kook- én eetkunsten delen :)

Angela, Eindhoven
2019-08-29

Bekeken: 363

Aangemeld: 5

Gereageerd: 1

Beste allemaal,

omdat na een jaar in Eindhoven gewoond te hebben ik hier nog niet echt een spetterend sociaal leventje heb opgebouwd en ik met mijn komend zwangerschapsverlof en de maanden erna daar zeker weten veel behoefte aan zal hebben, dacht ik: waarom zoek ik niet anderen gastronomische-hobbyisten om de liefde voor een goede maaltijd te delen? Kan ik meteen alles uit al mijn Ottolenghi kookboeken maken! 

Ben je ongeveer 28-35 jaar (met de nadruk op ongeveer) en vind je het leuk om af en toe aan een sociale maagvullende activiteit mee te doen? Laat me weten!

Groetjes,

Angela