Hallo, ik ben Eline
lid sinds October 2018
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 37

Hi! Ik ben Eline, 32 jaar en ik zou het leuk vinden om nieuwe mensen te leren kennen aangezien mijn sociale leven zich nog veel buiten A\'dam bevindt. Hoe leuk is het om gewoon eens spontaan een borrel te kunnen doen, gezamenlijk naar een festival te gaan o.i.d. zonder dat weken van tevoren hoeven af te spreken... Mijn voorkeur gaat uit naar een leuke groep mensen om af en toe gezamenlijk te eten, naar een feestje te gaan of te terrassen. Ik hoop gezellige, easy going mensen te ontmoeten op deze manier. Wie weet zien we elkaar snel!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik zou het erg leuk vinden om nieuwe, gezellige mensen van mijn leeftijdscategorie te leren kennen die het ook leuk vinden om af en toe iets buiten de deur te doen; terrassen, uit eten, festival o.i.d.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

De spontane dingen...

Eline, Amsterdam
2019-06-22

Bekeken: 372

Aangemeld: 1

Gereageerd: 1

Hi! Mijn naam is Eline, 32 jaar en ik woon in A'dam sinds een jaar. Mijn sociale leven bevindt zich nog veel buiten A'dam en dat leidt ertoe dat ik vaak weken van tevoren moet afspreken met vriendinnen. Ik zou het leuk vinden om een leuke groep meiden te leren kennen van mijn eigen leeftijdscategorie die dit herkennen. Af en toe een borrel, een festival of een etentje lijkt me erg leuk! Wie weet tot snel! 

https://www.eetclub.nl